Florin Cîțu condamnat, ce va face Klaus Iohannis - Liderii opoziției îi solicită președintelui să ceară demisia premierului

2 luni in urmă 33

Florin Cîțu Florin Cîțu

Noile dezvăluiri despre Florin Cîțu scot la iveală faptul că premierul a avut o condamnare la 2 zile de închisoare în Statele Unite pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În aceste condiții, liderii opoziției îi cer lui Klaus Iohannis să ceară demiterea lui Florin Cîțu. Rămâne de văzut ce va face președintele.

JOI, 12 AUGUST 2021, 09:36

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Scandalul din jurul condamnării premierului Cîțu în Statele Unite ia amploare. Liderii opoziției îi cer președintelui Iohannis demiterea acestuia și să-și respecte angajamentul ,,fără penali în funcții publice”.

Între timp, apar noi informații despre dosarul premierului. Inițial, acesta nu și-a recunoscut fapta, însă ulterior a ajuns la un acord cu procurorul pentru a scăpa de pedeapsă.

Între timp, liderii opoziției cer demiterea lui Florin Cîțu.

„După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului!

O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!


#PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și dle Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze...de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă