Florin Cîțu cere din nou eliminarea supraimpozitarii contractelor part time: "Este un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici"

1 săptămână in urmă 22

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 15:53

43 citiri

Florin Cîţu a anunţat că a propus, în şedinţa BEX al PNL de luni, 19 septembrie, din nou eliminarea supraimpozitării contractelor part time, deoarece menţinerea acestei suprataxări reprezintă „un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici şi nu are sens, în condiţiile în care urmează amânarea creşterii impozitelor locale până în 2025”.

„Astăzi în BEX al PNL am propus eliminarea supraimpozitarii contractelor part time. Din nou. Menţinerea acestei suprataxari este un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici şi nu are sens, în condiţiile în care urmează amânarea creşterii impozitelor locale până în 2025. Ambele măsuri sunt în OUG 16 din 2022”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că „dacă Ministerul Finanţelor este ok fără 4 miliarde lei, cât înseamnă impactul amânării creşterii taxelor locale, atunci nu va avea probleme dacă eliminăm supraimpoztiarea contractelor part time cu un impact de aproximativ 900 milioane lei”.

Citeste si:

Cea mai rapidă eliminare din istoria fotbalului? Ce s-a întâmplat după 9 secunde în meciul echipei lui Rareș Ilie VIDEO

Echipa franceză Nice a pierdut duminică al patrulea meci stagional, scor 0-1, pe teren propriu, cu Angers. Todibo a fost eliminat în minutul 1 al meciului din etapa a opta, iar Rareş Ilie nu a...

 „PSD la guvernare înseamnă distrugerea sectorului privat”

Fostul premier și lider PNL, Florin Cîţu, a afirmat că PSD la guvernare înseamnă taxe mai mari şi mai multe, inflaţie foarte mare, dobânzi foarte mari şi distrugerea sectorului privat şi...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă