Florin Cîțu anunță că luni începe vaccinarea pentru populația generală: "Este foarte simplu"

1 lună in urmă 1

Premierul Florin Cîţu anunţă că de luni începe etapa a III-a de vaccinare împotriva COVID, pentru populația generală. Peste 1,5 milioane de beneficiari s-au înscris până acum pe platforma electronică, dintre care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

"Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat", a scris premierul duminică pe Facebook, precizînd că "vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând".

Din 15 martie începe etapa a treia a campaniei de vaccinare și devin disponibile listele de așteptare pentru programarea la vaccinare împotriva COVID-19. Comitetul național pentru vaccinare (CNCAV) a explicat cum se pot face programările prin platforma informatică sau prin telefon.

Editor : B.P.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă