Florin Citu anunta ca doua milioane de romani vor fi vaccinati anti-COVID pana la sfarsitul lunii martie. Conditia pentru a scapa de purtarea mastii

1 lună in urmă 6

Premierul Florin Citu afirma ca 2 milioane de oameni vor fi vaccinati anti-COVID, pana la sfarsitul lunii martie, in Romania, reprezentand adica 10% din populatie. "Daca mergem cat mai multi sa ne vaccinam, in toamna putem renunta la purtatul mastii", adauga el.

"2 milioane de oameni vaccinati anti-COVID, adica 10% din populatie, pana la sfarsitul lunii martie, in Romania. In acest weekend vom ajunge la primul million de romani vaccinati cu prima doza. Sunt vestile bune care trebuie sa ne faca sa respectam in continuare masurile de protectie. Daca mergem cat mai multi sa ne vaccinam, in toamna putem renunta la purtatul mastii", a afirmat Florin Citu, sambata, intr-o postare pe Facebook.

El a indemnat oamenii sa respecte noile masuri, pentru a se imbunatati situatia din spitale.

"Hai sa respectam noile masuri, ca sa stopam cresterea numarului de infectari si sa imbunatatim situatia din spitale. Depinde doar de noi sa revenim la normalitate!", a sustinut premierul.

Conform datelor anuntate vineri seara de Comitetul de coordonare a vaccinarii, numarul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 1.888.032.

Citeste si:

Drula, despre discutiile cu sindicalistii de la metrou: Nu exista niciun fel de acord. Ce au prezentat ca un rezultat al unor negocieri sunt, de fapt, cerintele dumnealorTestul care depisteaza in 20 de secunde infectia Covid-19, aprobat in Marea BritaniePedeapsa exemplara pentru ucigasul unei romance din Republica Dominicana. Criminalul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca tanara s-a sinucisUnii europarlamentari din comisia pentru transporturi cer renuntarea cat mai rapida la ora de varaRomanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fier
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă