Florin Cîțu, anunț în ziua cu cele mai multe DECESE: Orice voce împotriva vaccinării subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând

3 săptămâni in urmă 14

Florin Cîțu, prim-ministrul României Florin Cîțu, prim-ministrul României

Premierul Florin Cîțu a declarat, astăzi, că România intră într-o nouă etapă în ceea ce privește campania de vaccinare anti-Covid. Astfel, potrivit șefului Guvernului, până la finalul lunii iulie putem avea 10 milioane de persoane vaccinate, însă soluția pentru a ne relua viața înapoi, a merge la restaurante, teatre, în concedii este succesul campanie de vaccinare. "Orice voce împotriva vaccinării subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând", a atras atenția Cîțu. 

MARŢI, 20 APRILIE 2021, 14:20

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

"Astăzi m-am întâlnit cu reprezentanții turismului și HoReCa, dar și cu ONG-urile pentru pacienți. Avem nevoie de o campanie de informare corectă despre vaccinare pentru că sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare. Am luat decizia de a elimina numărul de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător. Revenind la vaccinarea personalului din companii și angajați, vor avea acces și membrii familiilor celor care sunt în acele companii. În acele comunități unde nu există centru de vaccinare, dar există acest centru, vor putea să se vaccineze", a afirmat Cîțu, la finalul unei întâlniri avute, astăzi, cu reprezentanții ONG-urilor și asociaților pacienților pe tema campaniei de vaccinare anti-Covid. 

Premierul a atras, astfel, atenția asupra faptului că  România intră într-o nouă etapă, fapt pentru care trebuie să crească ritmul vaccinării anti-Covid.

"Deschiderea noastră este totală. Așa cum le-am transmis și agenților economici, putem să modificăm anumite criterii pe care le avem astăzi în funcție de rata persoanelor vaccinate în anumite sectoare. Vrem tot personalul vaccinat să eliminăm din restricții. Vrem să avem restaurante deschise la orice rată de infectare dacă există suficientă vaccinare. Vă spun același mesaj din fiecare zi. Vaccinarea este singura soluție de a ieși din pandemie. Avem dozele necesare, putem vaccina mai mult de 5 milioane persoane până la finalul lunii mai, avem doze pentru peste 10 milioane persoane până la finalul lunii iulie. Singura posibiltate să revenim la o viață normală este să ne vaccinăm. De aceea facem aceste eforturi. Din sectorul privat avem toată susținerea. Ceea ce încercăm să facem este să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare. Vreau să fiu foarte clar, orice voce împotriva vaccinării ne subminează capacitatea de a reveni la normalitate cât mai curând", este mesajul transmis de Florin Cîțu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă