Florin Cîțu amenință cu NOI restricții. Premierul, nemulțumit de încălcarea măsurilor de protecție

1 lună in urmă 1

 Facebook.com/Guvernul RomânieiPremierul Florin Cîțu Foto: Facebook.com/Guvernul României

Autoritățile vor impune noi restricții dacă va crește numărul de infectări, a atras atenția, vineri, Florin Cîțu. Premierul s-a arătat nemulțumit că oamenii au început să nu mai respecte măsurile de protecție. 

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 14:24

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Premierul amintește românilor că s-au făcut eforturi pentru a ajunge la o situație care poate fi controlată și a reiterat apelul privind necesitatea respectării cu strictețe a măsurilor de protecție. 

”Am văzut și pe stradă oameni care au început să se relaxeze și să nu mai poarte mască, ceea ce nu ne putem permite.

Nu ne putem permite acum să nu respectăm regulile! Dacă va crește numărul de infectări, va trebui să luăm înapoi unele dintre relaxările pe care le-am dat.

În funcție de cum evoluează lucrurile, vom lua și măsurile. Dar, repet, depinde de noi să nu ajungem acolo. 

Am muncit foarte mult să ajungem aici, să avem, totuși, o situație economică bună și să avem restaurante deschise, și oameni care să meargă la munte...”, a declarat Premierul. 

Avertismentul vine în ziua în care autoritățile au anunțat 3.761 de cazuri noi și 66 de decese. În secțiile de Terapie Intensivă sunt internate 968 de persoane. La un an de la raportarea primului caz Covid-19  pe teritoriul României, 20.233 de persoane diagnosticate cu infecția SARS-Co-2 au decedat, ceea ce însemnă, în medie, 55 de decese pe zi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă