Florin Cîțu: Am finalizat capitolele Finanțe, Fonduri UE și Digitalizare din programul de guvernare, sperăm ca cel târziu luni să fie gata tot programul

2 luni in urmă 29

Florin Cîțu, candidatul la funcția de premier agreat de PNL, USR PLUS și UDMR, a anunțat sâmbătă seară că echipele de negociere au finalizat discuțiile pe capitolele Finanțe, Fonduri Europene și Digitalizare, iar cel târziu luni speră ca programul de guvernare să fie agreat.

”Cred că terminăm mâine sau luni programul de guvernare. Încă nu am discutat cu președintele Iohannis. Capitolele Justiție și Sănătate vor fi discutate mâine”, a spus Florin Cîțu la Vila Lac, acolo unde au loc discuțiile.

”A fost o zi plină, nimeni nu e pe deplin fericit sau nefericit, dar progresele sunt semnificative. Sperăm ca cel târziu luni să terminăm programul de guvernare”, a spus și Dan Barna, în timp ce Ludovic Orban a spus că ”azi am definit arhitectura instituțională guvernamentală. Am discutat asupra detaliilor de funcționare în guvern – miniștri, secretari de stat, șefi de agenții”.

Dacian Cioloș a declarat că ”zilele viitoare vom prezenta și candidații de miniștri, programul și atribuțiile vicepremierilor”.

Foto: Florin Cîțu (InquamPhotos / Octav Ganea)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă