Florin Cîțu: Am aprobat rectificarea bugetară pe 2021

1 lună in urmă 16

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, că prima rectificare bugetară din acest an a fost aprobată.

Florin Cîțu, premierul României

Florin Cîțu, premierul României

Facebook

Executivul a aprobat în ședința de astăzi proiectul de ordonanță de urgență pentru rectificarea bugetară, potrivit unui anunț al guvernului.

"În prima parte a anului investițiile au avut o contribuție majoră la creșterea economică, ele sunt motorul creșterii economice. Se schimbă estimarea de creștere economică, suntem pe o estimare de 7%. Deficitul bugetar estimat este de 7,13% din PIB, o scădere micuță față de deficitul asumat inițial", a declarat Florin Cîțu.

"Ministerul Sănătății, cel al Dezvoltării, MIPE și Transporturile primesc cele mai mari sume la rectificarea bugetară. Ministerul Finanțelor – până acum am strâns cereri de peste un miliard de lei pentru localități în urma inundațiilor din acest an".

Știre în curs de acualizare

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă