Florin Cîţu afirmă că „PSD a împrumutat euro cu o dobândă de aproape 7%. Aşa arată subminarea economiei naţionale” 

3 zile in urmă 10

  • România a împrumutat miercuri euro cu o dobândă de aproape 7%, în condiţiile în care dispune de 3,7 miliarde de euro din PNRR.
  • Aşa arată subminarea economie naţionale. Instituţiile statului trebuie să intervină! Ieri PSD a ieşit pe piaţa internaţională şi a împrumutat euro cu o dobânda de aproape 7%!!!, spune fostul premier PNL Florin Cîţu.
  • Fostul premier apreciază că aceste împrumuturi sunt inoportune.

România a împrumutat miercuri euro cu o dobândă de aproape 7%, în condiţiile în care dispune de 3,7 miliarde de euro din PNRR, spune fostul premier PNL Florin Cîţu: „Aşa arată subminarea economie naţionale. Instituţiile statului trebuie să intervină” .

Aşa arată subminarea economie naţionale. Instituţiile statului trebuie să intervină! Ieri PSD a ieşit pe piaţa internaţională şi a împrumutat euro cu o dobânda de aproape 7%!!! De ce? În acest moment sunt 3.7 miliarde euro din PNRR (grant-uri şi împrumuturi cu dobânda ZERO) care stau la BNR. De ce se împrumută PSD pentru finanţarea IMM-urilor şi a autostrăzilor când are la dispoziţie fondurile din PNRR?” , transmite Florin Cîţu.

Fostul premier apreciază că aceste împrumuturi sunt inoportune.

De ce să plătească românii încă o taxă pentru că PSD refuză să facă reforme şi nu ştie să folosească banii din PNRR? Instituţiile statului ce fac? Sunt oportune aceste împrumuturi? Nu. Atunci de ce le face PSD şi nimeni nu intervine? P.S. Bulgaria se împrumută în euro la 4.8%” , încheie Cîţu.

The post Florin Cîţu afirmă că „PSD a împrumutat euro cu o dobândă de aproape 7%. Aşa arată subminarea economiei naţionale”  appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă