Florin Cîţu a uitat să menţioneze încă un detaliu. A fost căsătorit şi a divorţat

2 luni in urmă 60

Primul scandal în care a fost implicat Florin Cîţu a fost acela legat de arestarea sa în SUA, în urmă cu 21 de ani, pentru conducere în stare de ebrietate avansată, pentru ca apoi să iasă la iveală şi faptul că acesta nu a plătit un credit, tot în SUA, fapt pentru care ar datora în jur de 6.700 de dolari.

Joi a apărut încă un detaliu pe care Florin Cîţu ar fi uitat să-l menţioneze, respectiv faptul că, potrivit CV-ului premierului, se pare că acesta ar fi divorțat.

Viața privată a premierului a fost și rămâne încă un mister, însă o mențiune din CV-ului său pare să-l dea de gol.

Potrivit Wowbiz.ro, premierul României ar fi fost căsătorit însă a divorțat de soția lui înainte să intre în politică.

CV-ul ar fi fost completat în anul 2006, înainte ca acesta să se angajeze la o bancă din România. Ultimul job trecut în document este cel de la Banca Europeană de Investiții, unde Florin Cîțu a lucrat între 2003 și 2005.

Astfel, acum 15 ani, Florin Cîțu apare „căsătorit” și nu avea copii.

CV Florin Cîţu

Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât Florin Cîțu nu a pomenit niciodată despre o soție sau despre un divorț prin care ar fi trecut fie în țară fie peste hotare. De asemenea, identitatea femeii cu care Florin Cîțu ar fi fost căsătorit rămâne un mister până astăzi.

Florin Cîţu reacţionează în faţa acuzaţiilor că ar fi consumat droguri: „Să terminăm cu întrebările tâmpite!”

Scandalul generat de informaţia că premierul Cîţu a fost arestat în urmă cu 21 de ani, în SUA, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice a generat noi suspiciuni la adresa sa, printre care şi aceea că ar fi consumat droguri.

Florin Cîţu a refuzat în repetate rânduri să răspundă întrebărilor din partea presei referitoare la consumul de droguri, dar acest fapt doar a întărit speculaţiile şi a dus la acuze chiar din partea colegilor de coaliţie.

Joi, la predarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor către noul ministru, Dan Vîlceanu, Florin Cîţu a fost întrebat din nou dacă a consumat vreodată droguri, iar premierul a clacat şi a oferit un răspuns nervos.

„Haideţi să terminăm cu întrebările tâmpite, sincer!”, a spus Cîţu.

Citeşte şi: Dan Vîlceanu, despre acuzaţiile de corupţie, inflaţie şi trecutul în PSD: „Nu mi-am folosit părinţii paravan”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă