Florin Cîțu a anunțat prioritățile României: „Alocăm resurse importante pentru infrastructură rutieră, rețeaua de gaze, spitale noi, măsuri sociale”

1 lună in urmă 2

Premierul României - Florin Cîțu /  Foto FacebookPremierul României - Florin Cîțu / Foto Facebook

Florin Cîțu - premierul României a susținut, la finalul ședinței de Guvern de vineri, un briefing de presă în care a anunțat că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) va fi pus în dezbatere publică, iar săptămâna viitoare va fi adoptat mandatul de negociere cu Comisia Europeană.

VINERI, 19 MARTIE 2021, 14:11

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„După bugetul României, PNRR a fost al doilea test al coaliției și arată clar că este unită și puternică. PNRR trebuie implementat până în 2026. Mulțumesc colegilor, Cristian Ghinea, Dan Barna, Ludovic Orban. Avem azi pentru dezbatere publică un PNRR care reprezintă prioritățile României azi: alocăm resurse importante pentru infrastructură rutieră, rețeaua de gaze, spitale noi, măsuri sociale. Acordăm importanță tuturor priorităților, reformelor de care România are nevoie. PNRR va fi pus azi în dezbatere publică. Săptămâna viitoare vom adopta mandatul de negociere cu Comisia Europeană”, a spus Florin Cîțu, vineri, după ședința de Guvern.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă