Florin Călinescu, uimit la Românii au Talent: ‘Aștept ultima linie de când mă știu’. Andra și Alexandra Dinu au aplaudat zeci de secunde

1 lună in urmă 16

Adrian  Galbinu a impresionat jurații ”Românii au talent” cu celebrul cântec napolitan ”O sole mio”. Tânărul l-a uimit pe Florin Călinescu și le-a făcut pe doamnele din echipă, Andra și Alexandra Dinu, să îl aplaude secunde în șir.

Florin Călinescu a fost uimit de un tânăr artist la Românii au talent. Andra și Alexandra Dinu l-au aplaudat în picioare

Adrian Ilie Galbinu are 19 ani și este anul doi la Facultatea de Teologie. Deși din copilărie a plecat din satul natal chitit să devină preot, ajuns la maturitate a realizat că preferă muzica clasică și dorește să facă din pasiunea sa meserie. Spune că va termina Teologia, dar că va excela în alt domeniu, pierzându-și între timp din trăirile pentru biserică, dar păstrându-și respectul față de aceasta.

După ce și-a etalat pașii făcuți până acum, a uimit cu alegerea muzicală: ”O sole mio”. La auzul primelor note, jurații, în special Alexandra Dinu, au ridicat din sprâncene, dorind să audă cum va interpreta tânărul celebra melodie, mai ales ultima linie muzicală. A fost o reușită, căci în final toți l-au apreciat și iau acordat 4 de ”Da”.

  • Andi Moisescu: Super, măi, absolut superb.
  • Andra: Bravo, foarte frumos!
  • Alexandra: Bravo!
  • Florin Călinescu: De când mă știu aștept asta, ultima linie, restul poți să o cânți așa și așa, dar dacă ai luat-o pe asta bine poți să ierți tot. Tati, ești de acolo. Ce să mai zic?
  • Andra: Mi-a plăcut. Când e bine, nu am ce să comentez. Multă forță, dar acolo unde era nevoie, și multă căldură. A fost și puțină grabă. Oricum, ai cu ce să cânți.

Povestea concurentului 

„În satul în care am copilărit, preoții erau foarte sufletiști și m-au luat de crescut. În fiecare duminică mă luau în altar, îi ajutam la slujbă și am zis să fiu ca ei când o să fiu mare. Acum, nu știu dacă mai este atât de importantă. Puțin m-am îndepărtat de telogie. Nu prea mai simt dragostea asta, să mă fac neapărat preot.

Eu vreau să cânt. Simt alte emoții când cânt pe scenă. De un an am început să cânt muzică ușoară, le-a spus părinților mei și nu au fost de acord, dar le-am zis ca nu mi-ai schimbat gândurile și tot o să fac ceea ce îmi place, adică muzica. Cu greu, dar au reușit și ei să înțeleagă. Facultatea de Teologie o să o duc până la capăt”, a povestit tânărul.

The post Florin Călinescu, uimit la Românii au Talent: ‘Aștept ultima linie de când mă știu’. Andra și Alexandra Dinu au aplaudat zeci de secunde appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă