Florin Călinescu, „spumos” la microfonul de comentator, la FCSB – Academica. „Ăștia de la FCSB joacă cu scandalul pe piept?”, „La ce coafor se duc băieții ăștia?”

3 săptămâni in urmă 36

Florin Călinescu rămâne „spumos” la microfonul de comentator. De data aceasta la Prima TV, la meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, din etapa a 10-a din Liga 1.

Celebrul om de televiziune „îl asistă” pe Bogdan Cosmescu în comentariu și o face într-un stil caracteristic, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Aducerea lui Florin Călinescu la microfonul de comentator de la Prima TV face parte din inițiativa canalului de a aduce voci cunoscute, „vedete”, aproape de telespectatori.

Reacții geniale din partea lui Florin Călinescu, după prima repriză din FCSB – Academica Clinceni

Iată o parte dintre comentariile făcute de Florin Călinescu în prima parte a partidei:

  • Budescu: Ce ne-am fi făcut dacă ar fi jucat la adevăratul lui talent de la 20 de ani? Acum, vezi o fază și zici «Ăsta e adevăratul Budescu!». Apoi, își cere scuze și dispare.
  • Vinicius: Abia aștept să văd dacă Vinicius joacă ceva sau trec ăștia ca trenul prin gară
  • Reclame: Uitați-vă la reclamele de pe margine, Becali Imobiliare. Interesant! Un nou holding!
  • Propunere pentru Bogdan Cosmescu: Îți dau o mașină de spălat care spală bine, dacă îmi spui toți antrenorii de la venirea lui Gigi Becali.
  • City Insurance: Ăștia de la FCSB joacă cu scandalul pe piept? Păi? Probabil că au dat deja banii până la sfârșitul campionatului, pe urmă gata.
  • Andrei Vlad: Eu nu știu la ce coafor merg băieții ăștia. Cu penseta isi aranjează cioculețul, tâmplele.
  • Ștefan Dobre: Aoleoo, săracul copil.
  • La golul lui Omoh: Yehehehehe, vorbeam de Vlad! Golul lui Pește Prăjit. Un șut bunicel, nu Folha Seca.

The post Florin Călinescu, „spumos” la microfonul de comentator, la FCSB – Academica. „Ăștia de la FCSB joacă cu scandalul pe piept?”, „La ce coafor se duc băieții ăștia?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă