Florin Călinescu își face televiziune după ce a plecat de la Pro TV. S-a aflat adevărul abia acum

2 luni in urmă 85

Vestea că Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro Tv a venit ca un fulger pentru toată lumea, mai ales că este unul dintre cei mai vechi prezentatori.

Florin Călinescu își face televiziune după ce a plecat de la Pro TV

Omul de televiziune a anunțat că a decis să părăsească postul tv, acolo unde era jurat la Românii au Talent, alături de Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.

Călinescu era în juriul emisiunii încă din octombrie 2015, când i-a luat locul lui Bebe Cotimanis.

Se pare că acum el are de gând să își facă propria televiziune. El a anunțat pe pagina lui de Facebook faptul că are în plan să deschidă o televiziune 100% românească sau chiar mai multe.

Călinescu a pus un anunț conform căruia caută prezentatori, dar nu numai.

„Cine crede ca poate avea un drum in televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare.

Producator/ producatoare.

Si asa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistica si sau montaj.  Voce.  Vanzari. Juridic. Hr. Soferi. Coafeze.

Casting. Scenaristi. Computere. Grafica. Promo. Reporteri.

Si câte altele…  Putei sa trimitei cv. Materiale filmate si orice alta forma de recomadare pe pagina mea de chat a fb.  Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca.

Va ofer garantia calitatii, nu a altor criterii.  Obligatii. Neamuri. Etc. Plus nr de telefon.

Adaug. La anumite treburi:  materiale filmate. Fotografii”, a scris Călinescu pe pagina lui de Facebook.

De ce a plecat Călinescu de la Pro Tv

Omul de televiziune  a vorbit ulterior despre motivele pentru care a ales să plece din Pro Tv.

„Îndepărtându-se foarte tare de scopul apariţiei acestui post acum 25 de ani o să îşi dea seama că, inevitabil, puterea acestui brand se va goli. Când faci ceva care se adresează unui popor şi nu-i cunoşti aşteptările, inevitabilul se va produce”, a spus Florin Călinescu. 

În plus, el spune că acum postul tv a devenit un brand de telecomandă care merge din inerție. ”Spiritul Pro nu mai există”, a anunțat Călinescu.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani şi nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată.

Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă daţi seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viaţă, muncă făcută împreună”, a completat el.

The post Florin Călinescu își face televiziune după ce a plecat de la Pro TV. S-a aflat adevărul abia acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă