Florin Călinescu începe show-ul la Prima TV pe 19 octombrie. Ce aduce nou și ce premii pot câștiga telespectatorii

4 zile in urmă 26

Din 19 octombrie, Florin Călinescu revine pe micul ecran. El va modera emisiunea „Florin Călinescu Show”, care va fi difuzată în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20.00, la Prima TV.

„Florin Călinescu Show” este un pamflet, iar comedia și satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune, transmit într-un comunicat cei de la Prima TV. Se pare că din emisiunea lui Florin Călinescu nu vor lipsi nici invitații. Rând pe rând, în platou vor fi prezenți oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic.

Vor fi și momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar și invitați cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreți, dansatori, acrobați sau stand-up-eri.

Florin Călinescu începe show-ul la Prima TV pe 19 octombrie. Ce aduce nou și ce premii pot câștiga telespectatorii

Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii

Așadar, din 19 octombrie, marți, miercuri și joi, la Prima TV, de la ora 20.00, Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce și o serie de păreri și opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualității.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fflorincalinescuofficial%2Fvideos%2F282575483532572%2F&show_text=false&width=269&t=0" width="269" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani, cât și în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câștiga într-o ediție a emisiunii este de 10.000 de euro.

Pe lângă acest concurs, se va desfășura și o competiție destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune și pe care telespectatorii sunt îndemnați să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câștigător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă