Florin Călinescu, deranjat de un concurent. Nu s-a abținut și l-a certat dur: ‘Accept orice manifestare, dar asta nu’

1 lună in urmă 20

Concurentul Horia Cingher a stârnit reacții la masa jurariului ”Românii au talent”, dar nu neapărat cu numele său, ci prin punerea acestuia în scenă. Florin Călinescu s-a declarat deranjat de erorile bărbatului.

Florin Călinescu, deranjat de concurentul Horia Cingher

Horia Alexandru Cingher, 23 de ani, din Cluj-Napoca, care se ocupă de marketing digital, a venit pe scena ”Românii au talent” pentru a spune o altfel de poezie, una în combinație cu improvizația. ”Recitare scenică de poezie” a deslușit-o bărbatul.

„Practic, cum un cântăreț cântă la pian pe niște clape, așa încert și eu să apăs pe niște clape în sufletul omului și să apăs pe ele”, a descris el. Florin Călinescu nu a fost impresionat. Cu mențiunea că poate agrea multe tipuri de numere pe scena talentelor, fiecare găsindu-și publicul, vedeta i-a transmis că nu poate trece peste greșelile făcute.

Andi Moisescu i-a luat apărarea, participantul începând să fie stânjenit după dojana lui Călinescu, afirmând că matematicienii pot memora mai mult numere. În final, după ce și-a prezentat compasiunea față de acesta și a adus tensiunea la parametri normali, i-a transmis clujeanului că în acest an nu va avea parte de un verdict favorabil.

„Când cineva vine, trebuie să își asume apariția”

Florin Călinescu: „Accept orice manifestare umană pe scenă, pentru că sigur găsim pentru fiecare câte un public, chiar dă cu ouă, cu roșii stricate sau pleacă din sală. Atâta vreme cât cineva vine, își asumă apariția, dar n-o să pot să te trec clasa în această seară petnru că ai venit cu ”însuși” la genul feminin și cred că în limba română nu se zice ”cugetează”. La acorduri trebuie să fii perfect, de asemenea la conjugare.

Andi Moisescu: „Horia, vorbim ca între doi absolvenți de matematică? Noi nu ne suportăm la chestii din astea. Oamenii trebuie să știe că nouă ne place exercițiul de dragul exercițiului. Noi ne dăm teme să vedem dacă sunt în stare să le rezolvăm. Dar spectacol, cu tot respectul îți zic, nu prea facem. Numai noi între noi, dacă e.

Dacă ne adunăm acum eu cu tine, într-o seară, cu Sergiu Moroianu, îl luăm și pe Nicușor Dan și punem o gazetă în mijloc, e demență între noi, dar lumea din jur nu o să râdă. E frumos că ai venit să ne arăți asta, dar nu a fost spectacol. Nu te superi pe mine, nu?

Comentariile lui Călinescu de la testimonial

„Spoken word, auzi, nu v-ați prins de trei ediții că vomit? Când văd filosofi care vin aici. Deja îmi imaginez tot filmul, că ne rup ei gura cu spoken word. Și colegii mei sunt foarte avizați. Spoken word-ul asta pleacă de la un ifos. Da, și? Poți să vorbești corect limba română? Păi, ce, e Giani cu Bobiță aici?.”

The post Florin Călinescu, deranjat de un concurent. Nu s-a abținut și l-a certat dur: ‘Accept orice manifestare, dar asta nu’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă