Florin Bratu, uimit de anunțul lui Mirel Rădoi: "Nu mi-am imaginat. Ar fi păcat să plece de la națională"

2 săptămâni in urmă 12

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Florin Bratu, uimit de anunțul lui Mirel Rădoi: "Nu mi-am imaginat. Ar fi păcat să plece de la națională"

Inclusiv colegul de la FRF, Florin Bratu, selecționerul naționalei U21 a României, spune că a rămas uimit când a văzut la televizor declarațiile lui Mirel Rădoi.

Bratu spune că nu ar fi deloc bine ca echipa națională a României să își piardă selecționerul chiar înaintea unui posibil baraj pentru CM 2022, mai ales că jocul arătat de formația lui Mirel Rădoi a fost unul îmbucurător.

"Eu sunt destul de apropiat de Mirel, suntem prieteni, ne sfătuim foarte mult. Nu mi-am imaginat, ar fi păcat să plece. Am rămas și eu surprins de ceea ce a spus. Nu mă așteptam. Lucrurile au început să funcționeze acum, echipa începe să prindă coajă, să joace ce își dorește el și ar fi păcat să se termine aici. Mai sunt două meciuri extrem de importante.

Până acum, s-a realizat în proporție de 80%. Dacă cele două meciuri vor fi câștigate, ne-am atins un prim obiectiv. Acum, Mirel cred că și-a calculat destul de bine pașii, știe ce are de făcut. Eu am încredere în el. Acum, că e bine sau nu, eu nu sunt în măsură să vorbesc despre decizia lui. Mi-ar părea rău ca lucrurile să se termine după cele două meciuri din luna noiembrie", a declarat Bratu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

De ce ar fi spus, de fapt, Mirel Rădoi că va pleca de pe banca României

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, este de părere că Mirel Rădoi ar fi făcut acest lucru la conferința de presă pentru a încerca să-i capaciteze pe jucători în vederea ultimelor două meciuri din preliminariile CM 2022, cu Islanda și Liechtenstein:

"Mirel va avea o întâlnire cu președintele, cu mine și vom pune la punct anumite lucruri. Orice lucru se poate întoarce. Eu cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională.

Trebuie să ne lăsați să vorbească președintele cu el, să vorbesc și eu cu el. Poate e un joc psihologic pe care îl face Mirel. E foarte important ca Mirel să-i capaciteze ca până acum.

Poate jocurile au avut această diferență de agresivitate, de determinare, de dorință de a juca în România. Eu cred că putem să-l întoarcem pe Mirel, asta e dorința Federației", a spus Stoichiță, la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: romania , frf , echipa nationala , florin bratu , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă