Florin Bratu, replică după ce a fost acuzat că și-a bătut joc de Radu Drăgușin: "Eu decid aici cine joacă!"

1 lună in urmă 29

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Florin Bratu, replică după ce a fost acuzat că și-a bătut joc de Radu Drăgușin: "Eu decid aici cine joacă!"

Tricolorii au deschis scorul după 16 minute, prin Ianis Stoica (18 de ani). Atacantul de la FCSB, aflat la debutul la naționala U21, a primit o centrare excelentă în careu de la Antonio Sefer și l-a învins pe portarul Georgiei din câțiva metri. Oaspeții au reușit egalarea în minutul 73, când Guliashvili a înscris în poarta lui Popa cu un șut puternic din apropierea careului.

Galerie Foto

La finalul meciului, Florin Bratu, care a debutat ca selecționer al naționalei U21, a explicat care au fost lucrurile bune și lucrurile mai puțin bune văzute în duelul cu Georgia și i-a dat o replică agentului Florin Manea, care a spus înainte de meci că Bratu își bate de joc de Radu Drăgușin pentru că l-a lăsat rezervă.

  • Radu Drăgușin a fost introdus de Florin Bratu în minutul 82 al partidei cu Georgia, în locul lui Bogdan Racovițan.

"Bineînțeles că am trăiri, este și normal. Cu puțină teamă, atunci când îți e teamă ești și pus în gardă. E normal, aveam 24 de jucători noi și nu știam exact reacția lor. Sunt multe lucruri de discutat, am văzut multe lucruri pozitive, vom învăța din cele pe care nu le-am făcut bine. 

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Avem undeva între 50 și 60 de jucători în aria de selecție. Străinătate, Liga 1, Liga 2. O nouă generație, nu e simplu, trebuie să avem răbdare. Vreau să dezvoltăm cultul victoriei, să nu pierdem, cel puțin, să ne luptăm cu toți adversarii. Ne-am strâns acum o săptămână să închegăm niște lucruri, dar nu e simplu. Am văzut o determinare foarte bună la toți jucătorii. Din acest meci vom extrage multe lucruri bune și mai puțin bune ca la următoarele acțiuni să corectăm ce avem de corectat.

Am făcut schimbările târziu pentru că stăteam destul de bine în teren, acopeream bine zonele. În momentul acela, echipa era destul de bine echilibrată, nu doream să destabilizez blocul funcțional și m-am gândit la acest lucru. Nu schimb doar de dragul de a schimba. Sunt meciuri amicale, dar noi suntem judecați după rezultate și lucrul acesta l-am învățat în cariera de jucător și antrenor.

Nu mi-a plăcut că am luat gol. În rest, sunt foarte fericit de atitudinea jucătorilor, că mesajele transmise la antrenamente le-au pus în aplicare. Lucrul acesta îmi arată că am niște jucători și o echipă inteligentă.

(n.r - despre declarațiile lui Florin Manea) În poziția acesta, mă aștept la orice. Sunt pregătit pentru orice. Nu pretind să mulțumesc pe toată lumea, așa că eu decid aici cine joacă. Așa am văzut eu lucrurile. Radu Drăgușin este un fotbalist pe care vrem să-l vedem jucând. El n-a mai jucat de foarte, foarte mult timp, e un jucător admirabil, dar n-are ritm, intensitate. Am preferat să joc cu doi jucători - Racovițan și Screciu - care au un ritm și o intensitate bună. În perspectivă, se pot naște 3 fundași centrali buni - Screciu, Racovițan și Drăgușin, atunci când se va pune pe picioare. Sigur are calitate", a spus Bratu, la TVR.

Etichete: florin bratu , romania u21 , florin manea , radu dragusin , georgia u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă