Florin Bratu, prima reacție despre scandalul din avion în care au fost implicati fotbaliștii naționalei de tineret. Ce măsuri s-au luat

1 săptămână in urmă 26

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 20:43

2 citiri

Florin Bratu, prima reacție despre scandalul din avion în care au fost implicati fotbaliștii naționalei de tineret. Ce măsuri s-au luat

Selecţionerul U21, Florin Bratu, a declarat, miercuri seară, la Digisport, că a discutat cu jucătorii Ştefan Baiaram şi George Cîmpanu despre incidentul din avion şi a afirmat că el cere scuze pentru comportamentul acestora.

"Eu am vorbit şi cu Baiaram şi cu Cîmpanu, au spus că s-a exagerat, au fost mici probleme. Zborul a fost lung, cu tranzit de şase ore în aeroport. Nu sunt copii, sunt adolescenţi, nu e bine ce au făcut, pentru că reprezintă echipa naţională a României. Cred că suntem destul de sensibili în perioada asta. Îmi cer scuze faţă de domnul respectiv şi faţă de soţia lui. Cred că Baiaram şi Cîmpanu au înţeles şi vom încerca să prevenim lucrurile astea. Au primit avertisment", a declarat Bratu.

Site-ul Digisport.ro scrie, miercuri, că mai mulţi jucători din naţionala U21 a României au avut un comportament neadecvat în aeroport şi în avionul care a adus lotul din cantonamentul din Spania.

Potrivit sursei citate, jucătorii George Cîmpanu (21 de ani), Ştefan Baiaram (18 ani) şi Jovan Markovic (20 de ani) au fost principalii protagonişti a acestui scandal.

Din informaţiile primite de la un pasager din avion, cei trei au înjurat şi în duty free, dar şi în avion, ei adresându-şi chiar injurii cu caracter rasist.

"O însoţitoare de zbor, româncă, care şi ea a fost abuzată de Cîmpanu şi Baiaram, vine spăşită şi îşi cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenţie! Însoţitoarea de zbor era vizibil afectată de tot şi a încercat să îndulcească dimineaţa. Ieşind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea şi unde se termina delegaţia României la fotbal U21", scrie sursa citată.

Într-un răspuns oferit de FRF se arată că s-a demarat o anchetă internă.

Citeste si:

Amical cu scandal pentru naționala de tineret a României. Fotbaliștii s-au luat la bătaie pe teren

Echipa de tineret a României a fost învinsă, sâmbătă, la Marbella, cu scorul de 3-1 (2-0), de reprezentativa similară a Mexicului, în al doilea meci amical din cantonamentul efectuat în...

Violențe extreme pe Wembley! Cum au fost dați afară din stadion polițistii britanici de către fanii maghiari VIDEO

Au fost momente de groază pe Wembley, la meciul de fotbal Anglia - Unngaria, din preliminariile Campionatului mondial. Fanii maghiari s-au bătut cu polițiștii britanici până ce i-au scos...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă