Florin Bratu, ironizat după debutul lui Drăgușin la Sampdoria: "Toți au revocat ca să joace la Primavera"

1 lună in urmă 28

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Florin Bratu, ironizat după debutul lui Drăgușin la Sampdoria: "Toți au revocat ca să joace la Primavera"

În ultimul meci, Gazzetta Dello Sport i-a acordat nota 6,5 lui Drăgușin, cea mai mare din tabăra Sampdoriei, descrierea fundașului român fiind "Substanță, curaj și concretețe. Arată o mare personalitate, chiar dacă este folosit într-o poziție (n.r - fundaș dreapta) care nu este a lui".

A fost o ocazie excelentă pentru Florin Manea, agentul jucătorului, să-i ofere o nouă replică lui Florin Bratu și lui Mihai Stoichiță. Recent, impresarul și selecționerul naționalei U21 au avut o dispută verbală, după ce Drăgușin a fost folosit foarte puțin la reprezentativa de tineret.

Ulterior, Drăgușin a refuzat o convocare la naționala U21, motivând că își dorește să se adapteze la noua sa echipă, unde este împrumutat de la Juventus. Acum, fundașul a fost din nou convocat de Florin Bratu.

"Mă bucur pentru el. Mă bucur și pentru Florin Bratu, că acum joacă la echipa de club, normal că sunt ironic acum. Mă bucur că s-a rezolvat problema.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55. Hai în Digi Online!

Am văzut o declarație a lui Mihai Stoichiță că a revocat convocarea ca să joace la Primavera. Și m-am uitat la Primavera. Și m-am bucur că le-a revocat convocările și lui Ilicic și lui Costa, toți au revocat ca să joace la Primavera, și de la Atalanta, și de la Sampdoria

Radu Drăgușin a fost declarat cel mai bun de la Sampdoria. Al doilea meci în care joacă, primul ca titular. Sper să fie și mâine, așa am înțeles că ar trebui să fie. Sunt bucuros pentru că mi se demonstrează că mă pricep, când toată lumea striga să mai așteptăm", a spus Florin Manea, pentru Prosport.

Mihai Stoichiță, la începutul lunii octombrie: "Cei de la Sampdoria ne-a spus: luați o hotărâre, suspendare, nu știu"

Refuzul lui Radu Drăgușin de a veni la echipa națională U21 a României a devenit un adevărat caz și a ajuns pe masa FRF. La începutul lunii octombrie, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, susținea că i-a fost revocată convocarea.

"Încă nu e extrem de realist în ceea ce trebuie să facă în viață cu fotbalul. Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, care au spus că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la națională.

Până la urmă, ieri sau alaltăieri, am trimis un mail în care am revocat convocarea. Rețineți: am revocat convocarea ca să poată să joace la Primavera, să se pregătească. Ei nu îl foloseau, ne-au și spus: luați o hotărâre, suspendare, chestii sau nu știu. N-are niciun sens. Sper să se trezească, să se gândească la fotbal", a spus Mihai Stoichiță la Liga Digisport.

Etichete: juventus , sampdoria , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă