Florin Bratu îl pune la punct pe arbitrul Marcel Bîrsan, după cele două cartonașe roșii din CFR Cluj – Dinamo: „Nu ai scuză!”

1 lună in urmă 14

Florin Bratu (41 de ani), fostul atacant emblematic al lui Dinamo, a analizat fazele controversate de arbitraj din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1.

CFR Cluj și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, iar campioana a învins cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de către Omrani, în minutul 80.

Dinamo a jucat cu doi oameni în minus încă din minutul 37. Paul Anton a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 31, după un fault asupra lui Bordeianu. După doar șase minute, Bejan a făcut henț și a fost și el eliminat de către arbitrul Marcel Bîrsan.

Florin Bratu îl pune la punct pe arbitrul Marcel Bîrsan, după CFR Cluj – Dinamo

Florin Bratu a revăzut faultul lui Paul Anton asupra lui Mihai Bordeianu și la acea fază îi acordă circumstanțe atentuante arbitrului Marcel Bîrsan. La hențul lui Florin Bejan, însă, Florin Bratu a explicat de ce „centralul” nu are nicio scuză. Pe reluări, se vede cum fotbalistul lui Dinamo lovește întâi mingea cu capul și apoi balonul îl lovește în mână, iar arbitrul este destul de aproape de locul în care s-a petrecut faza respectivă.

„Văzând aseară meciul, văzând reluările, am spus că nu este de galben, dar după reluarea aceasta se pare că îl calcă (n.r. Paul Anton pe Bordeianu). Da, putea fi al doilea galben.

Bîrsan era și foarte bine poziționat aici. Nu ai scuză! Nu ai cum să dai al doilea galben la așa ceva (n.r. la hențul lui Bejan)”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

Pentru Dinamo urmează ultimul meci din sezonul regulat, cel împotriva echipei Academica Clinceni, programat vineri, 9 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Nu doar Florin Bejan și Paul Anton vor lipsi. Și Alexandru Răuță a încasat cartonașul galben în meciul cu CFR Cluj și va fi suspendat pentru cumul de cartonașe.

The post Florin Bratu îl pune la punct pe arbitrul Marcel Bîrsan, după cele două cartonașe roșii din CFR Cluj – Dinamo: „Nu ai scuză!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă