Florin Andone, revenire spectaculoasă la Brighton, după aproape un an! Antrenorul englezilor a făcut anunțul: „Va primi câteva minute”

2 zile in urmă 7

Florin Andone speră să revină cât mai repede în Premier League! Deocamdată, vârful care s-a întors la Brighton este gata să joace pentru echipa U23, așa cum a anunțat antrenorul Graham Potter.

Tehnicianul este conșient că Andone nu poate juca deocamdată în meciurile tari din Premier League, dar Potter a subliniat că românul va intra probabil în repriza secundă a meciului pe care Brighton U23 îl joacă împotriva celor de la Southampton, pe 9 aprilie.

Florin Andone nu a avut noroc la Galatasaray, după ce s-a accidentat de două ori foarte grav, iar acum speră să joace iar în Premier League, poate chiar în acest sezon, după ce a revenit la Brighton. Cotat de site-urile de specialitate la 2,8 milioane de euro, Florin Andone mai are contract cu Brighton până în iunie 2023.

Florin Andone, gata să joace pentru Brighton U23: „Va primi câteva minute!”

„A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23, e un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni. Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, a spus Graham Potter, în conferința de presă de astăzi.

Formația U23 a lui Brighton, la care pot juca cel mult trei jucători de câmp de orice vârstă, va disputa în această lună trei meciuri oficiale: cu Southampton (9 aprilie), Derby (16 aprilie) și Everton (26 aprilie), toate în Premier League 2.

The post Florin Andone, revenire spectaculoasă la Brighton, după aproape un an! Antrenorul englezilor a făcut anunțul: „Va primi câteva minute” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă