Florin Andone, dorit de o echipă din La Liga. Răspunsul atacantului român. „Îmi este dor de Spania!”

2 luni in urmă 21

Florin Andone (28 de ani), atacanul lui Brighton & Hove Albion, se află pe lista de transferuri a unei echipe din La Liga.

Internaționalul român nu a strălucit la Brighton & Hove Albion, formație la care a jucat în 30 de meciuri și a dat 6 goluri, iar acesta ar putea reveni în Spania.

Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro mai are contract cu Brighton & Hove Albion până în vara anului 2023, dar șansele ca el să își ducă până la final contractul cu gruparea din Anglia sunt mici.

Florin Andone este dorit de Cadiz

Jurnaliștii spanioli au scris despre situația lui Florin Andone, jucătorul dorit și de RCD Mallorca, și au dezvăluit că internaționalul român este dorit de Cadiz, grupare care în sezonul 2020 – 2021 a încheiat pe locul 12 în clasamentul din La Liga, cu 44 de puncte, la egalitate cu Osasuna.

„Florin Andone se lasă așteptat. Atacantul român care a jucat la Cordoba și Deportivo se află pe lista lui Cadiz. El joacă pentru Brighton și mai are contract încă doi ani, dar nu și-a ascuns dorința de a reveni în La Liga”, au scris jurnaliștii de la Mundodeportivo.com.

Florin Andone, despre o posibilă revenire în La Liga

Despre o posibilă revenire în La Liga a vorbit și Florin Andone. Atacantul  care în iulie 2018 a fost cumpărat de Brighton de la Deportivo La Coruna cu 6 milioane de euro recunoaște că îi este dori de Spania și că și-ar dori ca la un moment dat să revină în La Liga, dar că își dorește să continue la gruparea din Anglia.

„Îmi este dor de acea țară, chiar dacă nu m-am născut acolo. Sunt acolo de copil și viața mea este acolo. Îmi este dor de Spania, însă sunt profesionist și știu cum stau lucrurile. Câteodată ești nevoit să joci în afara țării. Mi-ar plăcea ca pe viitor să revin”, a spus Florin Andone, conform Mundodeportiv.com.

  • 25 de selecții are Florin Andone la echipa națională a României
  • 86 meciuri și 23 de goluri are Florin Andone în La Liga

The post Florin Andone, dorit de o echipă din La Liga. Răspunsul atacantului român. „Îmi este dor de Spania!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă