Florin Andone, coșmar fără final! Atacantul naționalei a rezistat doar 13 minute la primul meci după 10 luni. Ce s-a întâmplat | VIDEO

1 lună in urmă 11

Florin Andone a rezistat doar 13 minute la primul meci jucat după aproape zece luni de pauză, cauzată de accidentarea groaznică din august 2020. Atacantul naționalei a jucat în partida dintre echipele U23 ale celor de la Brighton și Southampton.

Florin Andone și-a anunțat revenirea pe teren, după ruptura de ligamente care l-a scos din circuit pentru mai bine de 9 luni. Atacantul s-a accidentat pe când juca la Galatasaray, în Turcia.

Florin Andone ar putea fi o soluție pentru Mirel Rădoi, care l-a pierdut și pe Denis Alibec, în timp ce Claudiu Keșeru și George Pușcaș au dezamăgit.

Florin Andone, coșmar fără final! Atacantul naționalei a rezistat doar 13 minute la primul meci după 10 luni. Ce s-a întâmplat

Florin Andone a fost trimis pe teren în Premier League 2, pentru a se reobișnui cu ritmul meciurilor. Românul nu a rezistat decât câteva minute, iar apoi a cerut schimbarea.

A fost chemat la margine, după o centrare cu stângul, și a afișat o grimasă de durere.

„Nimeni nu și-ar fi dorit să vadă asta. Nu are niciun rost să se riște cu el. Florin Andone este schimbat după doar 13 minute”, a spus comentatorul partidei.

Graham Potter, antrenorul lui Brighton, a anunțat ce se va întâmpla cu Florin Andone.

„A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23, e un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni.

Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, spunea Graham Potter, la conferința de presă de joi, potrivit The Argus.

The post Florin Andone, coșmar fără final! Atacantul naționalei a rezistat doar 13 minute la primul meci după 10 luni. Ce s-a întâmplat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă