Florian Bodog, fost ministru PSD al Sănătății, despre Vlad Voiculescu: „Eu cred că era mai potrivită demisia”

4 săptămâni in urmă 24

Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății în cabinetele Grindeanu și Tudose, a declarat, pentru Libertatea, că cel mai mult l-a surprins la Vlad Voiculescu faptul că și-a delegat atribuțiile secretarului de stat și concluzionează că nu a rămas cu nimic pozitiv din mandatul reprezentantului USR-Plus.

Florian Bodog a fost ministrul Sănătății în timpul guvernării PSD în perioada 4 ianuarie 2017 – 29 ianuarie 2019. Acesta a anunțat la începutul 2019 că nu dorește să mai facă parte din noul Guvern Dăncilă, iar în locul său a fost numită Sorina Pintea.

Despre mandatul lui Vlad Voiculescu, încheiat azi, fostul ministru spune că a fost presărat de scandaluri.

„Eu cred că era mai potrivită demisia pentru că a trecut prin patru scandaluri, care nu au fost scandaluri de presă sau de imagine, ci au fost scandaluri cu repercusiuni directe asupra populației. Era de așteptat ca premierul să nu își asume eșecul gestionării pandemiei de către Vlad Voiculescu și să nu-și asume mișcările pe care le-a făcut în ultima perioadă”, a declarat Florian Bodog, pentru Libertatea.

Acesta a mai precizat că, în calitate de cetățean, nu a rămas cu nimic pozitiv din mandatul lui.

„Eu nu am auzit că s-a întâmplat ceva pozitiv în mandatul lui Vlad Voiculescu, bine era și destul de greu să răzbată chiar dacă s-ar fi întâmplat ceva dat fiind faptul că mandatul său a fost acoperit de toate scandalurile posibile, adică eu am spus că dacă se întâmpla asta în perioada guvernării PSD, nu era scandal, ci pur și simplu ne-ar fi executat la propriu în Piața Victoriei”, a mai transmis Florian Bodog.

„Pe mine m-a șocat faptul că și-a delegat atribuțiile, adică dacă a venit pe un val de încredere să delegi atribuțiile asta înseamnă că nu neapărat asta e dorința ta să conduci ministerul Sănătății ci probabil atunci a avut o altă agendă. Eu nu pot să îmi explic cum în plină pandemie îți delegi atribuțiile secretarilor de stat”, a mai comentat fostul ministru al Sănătății.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă