Florentino Perez vrea să discute ”între patru ochi” cu Ramos! Ce urmează să îi propună pentru a rămâne la Real

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, duminică, 16:45, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Juventus, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Șefii Realului vor să îi propună lui Ramos o reducere de salariu pentru a rămâne la club. Florentino Perez ar vrea să discute cu Ramos ”între patru ochi”, fără intervenția reprezentanților, pentru a discuta despre viitorul acestuia la Real.

Florentino Perez vrea să îi propună un nou contract lui Ramos.

Oficialul madrilenilor vrea să îi ofere un contract pe încă un an lui Sergio Ramos, dar cu o reducere a salariului cu 10%, scrie ABC.es. Asta ar însemna ca Ramos, care încasează 12 milioane de euro anual, să fie remunerat cu 10.8 milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă Ramos va fi de acord cu propunerea conducerii, având în vedere că acesta ar vrea să semneze un contract pe încă doi ani cu formația alături de care a cuceirt patru Ligi ale Campionilor, menționează sursa citată.

În ultima perioadă, presa iberică a scris că Ramos a refuzat o propunere de contract din partea Realului, iar plecarea sa de pe ”Santiago Bernabeu” ar fi doar o chestiune de timp.

Campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu selecţionata Spaniei, Sergio Ramos joacă din anul 2005 la Real Madrid, alături de care a cucerit cinci titluri de campion al Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Supercupe ale Europei, între alte trofee.

Etichete: real madrid , florentino perez , sergio ramos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă