Florentino Perez s-a decis! Ce șanse sunt ca Mbappe să ajungă la Real Madrid în viitor

3 zile in urmă 8

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Florentino Perez s-a decis! Ce șanse sunt ca Mbappe să ajungă la Real Madrid în viitor

Viitorul lui Mbappe în această vară a fost mult timp unul incert și devenise o adevărată "telenovelă" situația starului francez. În cele din urmă, fotbalistul a ales să continue la PSG, spre dezamăgirea conducerii celor de la Real Madrid, dar și a fanilor. 

Cu toate acestea, la scurt timp s-a vorbit despre o posibilă încercare a "galacticilor" de a-l transfera pe Mbappe în viitor, însă Florentino Perez nici nu concepe așa ceva. Publicația El Debate notează că președintele Realului s-a simțit trădat de jucătorul francez în această vară și nu intenționează să mai vină cu altă o propunere.

Florentino Perez: "Kylian Mbappe s-a schimbat foarte mult, din cauza presiunilor politice și economice"

Kylian Mbappea semnat cu campioana Franței până în 2025, deși era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract.

Atacantul a precizat că a “spus da Franţei şi unui nou proiect” și n-a resimțit presiuni pentru prelungirea contractului cu PSG. Totodată, Mbappe a declarat că n-a refuzat-o pe Real Madrid.

Președintele “galacticilor”, Florentino Perez, a vorbit pe larg despre situația lui Kylian Mbappe și a făcut mai multe dezvăluiri despre modul în care starul francez a fost convins să semneze prelungirea contractului cu PSG.

Florentino Perez susține că Mbappe a fost supus unor presiuni uriașe de a rămâne la PSG, inclusiv din partea președintelui francez Emmanuel Macron.

Președintele Realului s-a declarat dezamăgit că Mbappe “și-a schimbat visul”, iar mama fotbalistului ar fi vrut transferul lui Kylian la Real Madrid.

"Kylian Mbappe nu m-a trădat pe mine. Mbappe ne-a spus că visul lui este să joace pentru Real Madrid, de mai multe ori. Apoi totul s-a schimbat în 15 zile, din cauza unor presiuni politice și economice. Visul lui s-a schimbat.

Macron l-a sunat pe Mbappe, nu are niciun sens! PSG i-a oferit statutul de lider în acest proiect, asta a schimbat totul. Nu am mai văzut același Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid, s-a schimbat foarte mult. Au pus presiune pe el, iar acum este alt fotbalist.

Mama lui a vrut ca Mbappe să vină la Real Madrid, știa că era visul lui de mic copil. Am înțeles că mamei lui i-a fost rușine, după decizia de a rămâne la PSG. Totuși, îl respect în continuare pe Kylian Mbappe, absolut.

Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid nu mai este același, așa că mai bine că a rămas la PSG. Eu voiam acel băiat cu visul, adevăratul Mbappe. Dar nu am spus niciodată că e un subiect încheiat definitiv între Mbappe și Real Madrid. În trei ani, multe lucruri se pot schimba.

Real Madrid are anumite valori. Niciun jucător din istoria clubului Real Madrid nu va fi mai important decât clubul. Acest lucru nu se va schimba. Mbappe este un fotbalist extraordinar, dar este un sport colectiv, avem anumite valori și principii pe care nu le putem schimba", a spus Florentino Perez, citat de Marca.

Etichete: real madrid , psg , florentino perez , kylian mbappe , transfer mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă