Florentino Perez caută să dea noi lovituri pe piața transferurilor! Youri Tielemans a intrat pe lista de priorități a lui Real Madrid

1 lună in urmă 34

Real Madrid l-a trecut pe lista de priorități pentru un transfer pe Youri Tielemans, mijlocașul belgian care face senzația la Leicester.

Potrivit reputatului jurnalist Fabrizio Romano, FC Barcelona și Manchester United sunt alți doi giganți ai fotbalului european care se interesează de transferul lui Tielemans.

Deși au existat discuții pentru reînnoirea contractului său, acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Real Madrid vrea să îl transfere pe Youri Tielemans, dar se va lupta cu FC Barcelona și Manchester United

Fostul copil minune al lui Anderlecht, Youri Tielemans, a ajuns un jucător de clasă mondială la Leicester City.

Internaționalul belgian a fost unul dintre fotbaliștii cheie ai lui Leicester, care a făcut din nou o figură frumoasă în sezonul trecut de Premier League.

Deși echipa din Midlands nu beneficiază de o expunere foarte mare pe piața de transferuri din Europa, granzii de pe Bătrânul Continent încep deja să stea la coadă pentru mijlocașul de 24 de ani al lui Leicester.

Cel puțin asta este ceea ce spune reputatul Fabrizio Romano pe canalul său de YouTube. Lista cluburilor interesate de Tielemans nu este una deloc de neglijat, cu Real Madrid, Barcelona și Manchester United care monitorizează atent situația jucătorului belgian. Romano subliniază că acesta ar putea fi unul dintre transferurile importante din vara viitoare.

Internaționalul belgian este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 55 de milioane de euro și Manchester United îl vede drept înlocuitorul perfect în cazul în care superstarul francez Paul Pogba va pleca de pe Old Trafford, în 2022.

Tielemans este un fotbalist căutat și datorită caracterului său și ținutei profesioniste pe care o adoptă și în viața de zi cu zi.

Deși are doar 24 de ani, jucătorul belgian este considerat mâna dreaptă a managerului Brendan Rodgers la Leicester și este un adevărat lider, atât pe gazon, cât și în afara lui.

Obsesia și dragostea lui Tielemans pentru fotbal îl fac adesea să își analizeze meciurile pe care le face imediat după încheierea lor și el a ales să înceapă deja să studieze pentru a deveni antrenor în momentul în care va atârna ghetele în cui.

Un alt motiv pentru care mijlocașul este „vânat” îl reprezintă faptul că în 2023 îi expiră contractul cu Leicester, astfel că vara anului viitor ar putea fi ultima în care „vulpile” să scoată bani de pe urma lui, riscând altfel să îl piardă gratis.

The post Florentino Perez caută să dea noi lovituri pe piața transferurilor! Youri Tielemans a intrat pe lista de priorități a lui Real Madrid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă