Florentin Petre speră ca fiul său, Patrick, să revină la Dinamo: „Ar juca acolo într-un picior, dar în cel stâng” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 luni in urmă 33

Fostul mijlocaș de legendă din „Ștefan cel Mare”, Florentin Petre, a rămas cu sufletul alături de echipa sa favorită, chiar dacă acum antrenează pe Dacia Unirea Brăila, în Liga a 2-a. „Piticul” este convins că Dinamo are nevoie neapărată de un finanțator potent pentru a ieși din acest impas financiar, în ciuda eforturilor făcut de către DDB.

Fosta aripă dreapta a lui Dinamo i-a lăudat pe fani, însă este de părere că nu este suficient, pentru un club cu anvergura lui Dinamo. Lupta an de an pentru salvarea de la retrogradare nu onorează istoria acestui club. Este nevoie  disperată de bani, iar aceștia pot veni doar din mediul privat.

Florentin Petre: „Patrick ar juca la Dinamo într-un picior”

În acest moment, Dinamo se află în insolvență, toți jucătorii cu salarii mari au fost îndepărtați, iar alții și-au cerut ei rezilierea contractului, după ce s-au strâns mai multe luni de restanțe contractuale. Singurii cu experiență rămași în club sunt Deian Sorescu, Steliano Filip și Alexandru Răuță.

În ultima perioadă au venit oameni capabili, dar ținând cont că fără bani nu pot face absolut nimic… E imposibil să rezolvi niște lucruri făcute greșit în ultimii ani. Ce a făcut DDB a fost extraordinar pentru că a reușit să îi țină pe linia de plutire, dar dacă nu ai bani mulți ca să poți redresa lucrurile, este imposibil. Nu poți să trăiești de pe o zi pe alta. Eu aș fi dispus să mă întorc, dar este destul de dificil pentru că nu știi ce se întâmplă acolo. Dinamo are conducători, antrenor bun, jucători de calitate, a declarat Florentin Petre, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Florentin Petre a evoluat pentru Dinamo timp de 12 sezoane, între 1994 și 2006. Timp în care a cucerit trei titluri de campion, cinci Cupe ale României și o Supercupă a României. Fiul său, Patrick Petre, a evoluat și el la Dinamo, între 2014 și 2018, însă cariera sa a luat-o la vale din cauze vieții extrasportive.

În acest moment, Patrick Petre joacă alături de tatăl său, în Liga a 2-a, la Dacia Unirea Brăila. Florentin Petre este sigur că, la lotul actual al lui Dinamo, fiul său ar fi jucat fără probleme în primul 11.

Dinamo suferă din trecut, nu din prezent. Am văzut că au un lot de jucători foarte tânăr, are un antrenor cu experiență. Eu îmi doresc ca Patrick Petre să revină în Liga 1 cât mai curând. Juca în momentul de față fără probleme la Dinamo. Ar fi jucat și într-un picior, dar în piciorul stâng. Raphael Stănescu ar juca în momentul de față la orice echipă. Dacă îl duc la FCSB sau CFR, el joacă în orice moment, a completat Florentin Petre, în cadrul aceleiași emisiuni.

The post Florentin Petre speră ca fiul său, Patrick, să revină la Dinamo: „Ar juca acolo într-un picior, dar în cel stâng” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă