Florentin Petre poate sta liniștit pe banca echipei Dacia Unirea Brăila, cea mai slabă din Liga 2! Conducerea a anunțat momentul în care va lua decizii

4 zile in urmă 15

Dacia Unirea Brăila s-a întors în Liga 2 după două sezoane petrecute în Liga 3, însă revenirea este una dezamăgitoare. Echipa antrenată de Florentin Petre, cel care se afla pe banca tehnică și în momentul retrogradării, în 2019, este cea mai slabă din campionat, chiar dacă momentan se află pe penultimul loc, nu pe ultimul. În primele nouă etape a obținut doar 2 puncte, mult mai puțin ca ”lanterna roșie” Astra, care din cauza penalizării cu 14 puncte are acum în clasament -2 puncte.

Rezultatele modeste înregistrate de Narcis Ioniță și compania au stârnit publicul din Brăila să facă acuzații de tot felul la adresa echipei, în special despre corectitudine și valoare, atât la stadion, la meciuri, în oraș, cât și pe pagina de Facebook a clubului, unde ironia și injuriile sunt majoritare printre comentarii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-clubului-dacia-unirea-braila-reactie-despre-situatia-echipei-parcursul-slab-din-liga-2-si-comportamentul-suporterilor-florentin-petre-poate-sta-linistit-pana-la-decizii-drastice-mai-est-19205045

The post Florentin Petre poate sta liniștit pe banca echipei Dacia Unirea Brăila, cea mai slabă din Liga 2! Conducerea a anunțat momentul în care va lua decizii appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă