Florentin Petre, felicitat de ziua de naștere de prietenul Ionel Dănciulescu. „Un adevărat căpitan. Nu s-a plâns niciodată” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 14

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al lui Dinamo, l-a felicitat în direct la emisiunea ProSport LIVE pe Florentin Petre, care a împlinit azi 45 de ani.

Fostul golgeter recunoaște că multe dintre reușitele sale au venit din pasele lui Florentin Petre.

Dialogul dintre cei doi vechi dinamoviști a fost unul emoționant. Florentin Petre a dezvăluit că Ionel Dănciulescu este unul dintre puținii prieteni adevărați pe care-i are în momentul de față.

Florentin Petre, felicitat de ziua de naștere de prietenul Ionel Dănciulescu. „Un adevărat căpitan . Nu s-a plâns niciodată”

„Un adevărat căpitan de echipă. Un jucător senzațional, umil, care s-a devotat fotbalului. Îi mulțumesc pentru susținerea arătată de-a lungului timpului pentru că și eu am trecut prin momente grele. Și n-a fost ușpr, dar el a fost lângă mine.

Sper ca în scurt timp să facă trecerea către o echipă mai puternică. Merită, e un superprofesionist, are cunoștințe despre fotbal. Din păcate, oameni ca el, care sunt supercorecți, nu prea au de câștigat pe termen scurt. Dar poate pe termen lung va avea succes.

Au fost multe goluri marcate din centrările lui, îmi aduc aminte de multe dintre ele. Sărăcul el alerga foarte mult pe banda dreaptă, eu nu făceam mereu faza de apărare… El era leșinat!

Niciodată nu îmi reproșa nimic, dar dacă îmi spunea o făcea pe un ton frumos! Nu s-a plâns niciodată, pentru că a trecut prin multe greutăți. Merită să ajungă mai sus în meseria de antrenor.

El a fost mai talentat ca mine, dar eu am avut alte calități”, a recunoscut Ionel Dănciulescu.

Florentin Petre are în palmares trei titluri, patru Cupe și o Supercupă cu Dinamo. A mai bifat un campionat și o Supercupă a Bulgariei cu CSKA Sofia. 52 de selecții și șase goluri a strâns la națională și a jucat la două turnee finale: Euro 2000 și Euro 2008.

The post Florentin Petre, felicitat de ziua de naștere de prietenul Ionel Dănciulescu. „Un adevărat căpitan. Nu s-a plâns niciodată” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă