Florentin Petre, dorit la Dinamo! DDB vrea să îl readucă în „Ștefan cel Mare”, după ce l-a dat afară pe antrenorul echipei secunde | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Emil Ursu, antrenorul în vârstă de 57 de ani al echipei secunde a lui Dinamo, a fost demis, iar DDB încearcă o revenire de senzație în „Ștefan cel Mare”: Florentin Petre.

Fost fotbalist emblematic pentru Dinamo, acum antrenor la Dacia Unirea Brăila în Liga 2, Florentin Petre (45 de ani) este dorit de către suporterii acționari la echipa a doua a „câinilor”.

Potrivit surselor ProSport, Emil Ursu a fost demis de la echipa secundă a lui Dinamo, după doar un meci disputat în acest an, în Liga 3, iar favoritul reprezentanților DDB ar fi chiar Florentin Petre, o legendă a clubului.

Emil Ursu, dat afară de la Dinamo. Florentin Petre, favoritul celor din DDB

Dinamo a pierdut primul meci din acest an, scor 1-2 în fața celor de la Progresul Spartac, în cadrul etapei cu numărul 11 din Seria 4 a Ligii 3.

După cele 11 etape disputate în Liga 3, Dinamo 2 ocupă locul 7 (din 10) în clasamentul Seriei 4, cu 14 puncte, fiind la egalitate cu FC Voluntari 2, echipa de pe locul 6, și la cinci puncte de podium. CSA Steaua București este lider, cu 27 de puncte, FCSB 2 ocupă locul secund, cu 25 de puncte, iar pe locul 3 este Progresul Spartac, cu 19 puncte.

Florentin Petre și-a propus să promoveze cu Dacia Unirea Brăila în Liga 2 și este lider în Seria 2 din Liga 3. Echipa fostului dinamovist este pe primul loc în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu Oțelul Galați, a doua clasată. În această serie, podiumul este completat de către CSM Râmnicu Sărat, cu 20 de puncte.

Florentin Petre a mai antrenat-o pe Dinamo 2 în anul 2015, când i-a luat locul lui Florin Bratu pe banca tehnică a „câinilor” mici. Anterior, acesta i-a fost secund lui Ion Marin la satelitul din „Ștefan cel Mare”. Ca principal, Florentin Petre le-a mai pregătit pe Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, iar asistent a mai fost la FC Brașov și Luceafărul Oradea.

The post Florentin Petre, dorit la Dinamo! DDB vrea să îl readucă în „Ștefan cel Mare”, după ce l-a dat afară pe antrenorul echipei secunde | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă