Florentin Petre, dezvăluiri despre calvarul de la Dinamo: „Gigi Mulțescu și-a riscat sănătatea!” EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Florentin Petre știe prin ce trece Gigi Mulțescu la Dinamo! În direct la ProSport Live, fostul mare mijlocaș din „Ștefan cel Mare” a recunoscut că a fost impresionat de faptul că Mulțescu a sărit iar în ajutorul „câinilor” și a subliniat că tehnicianul își riscă sănătatea.

”Câinii” sunt pe locul 14 după ce au pierdut cu ”lanterna roșie” Poli Iași 0-1, iar Florentin Petre nu se aștepta ca Dinamo să tremure atât de tare pentru evitarea retrogradării.

Aflat acum la Dacia Unirea Brăila, fotbalistul atât de iubit de „câini” nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero și i-a lăudat pe fanii din Program DDB, care trag tare pentru a rezolva problemele mari ale clubului.

Florentin Petre, despre Gigi Mulțescu: „Și-a riscat sănătatea ca să antreneze la Dinamo!”

„Nu mă așteptam ca Dinamo să ajungă în situația de față. Între jucători nu există legătura de frăție, nici nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva cu clubul pe care îl iubesc. Se vede de la mare distanță cum suferă Gigi Mulțescu. Și-a riscat sănătatea ca să antreneze la Dinamo!

Dinamo a încăput unui om pe care nu a realizat nimic. Uitați-vă ce fac fanii din Program DDB, ei riscă tot. Fără ei, clubul nu mai exista de mult. Când termin treaba la Brăila, vin și ajut cu drag. Nu o să am nevoie de bani, doar strictul necesar ca să mă descurc”, a spus Florentin Petre, la ProSport Live.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a anunțat că și Patrick Petre ar fi dispus să se întoarcă în „Ștefan cel Mare”: „Va veni și Patrick Petre la Dinamo dacă va fi sunat, cu siguranță nu este supărat. Tot acasă te întorci, dar trebuie să fii respectat și iubit, ca să faci performanță. El a ales mereu cu sufletul, mi-a zis că nu-l interesează alt club”.

The post Florentin Petre, dezvăluiri despre calvarul de la Dinamo: „Gigi Mulțescu și-a riscat sănătatea!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă