Florentin Pandele, după înfrângerea zdrobitoare a Gabrielei Firea: Anul trecut i-am zis: Te rog, te rog, dă-ți demisia, Gabi, că te execută ăștia!/ USR este cea mai mare nenorocire a României

5 luni in urmă 33

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a declarat, după înfrângerea zdrobitoare a acesteia, că ”USR este cea mai mare nenorocire a României” și că și-a rugat soția să îl lase să îl sune pe Ludovic Orban:

”USR PLUS este cea mai mare nenorocire a României în ultimii 30 de ani. Acesti oameni vor distruge România, plus Ludovic Orban. Gabi Firea a luptat singura împotriva tuturor. Am rugat-o pe Gabi sa ma lase sa il sun pe Ludovic. Eu il cunosc pe Ludovic destul de bine. Vor spune ca faci scandal, nu e bine, nu, nu! Îmi pare rau ca am ascultat-o pe Gabi pentru ca dacă eu ieșeam si spuneam ce stiu despre Orban il duceam 3-4 procente în jos. L-am sunat și i-am spus: ai adunat toate laturile lumii! Cate aranjamente, care obligatii are de facut Nicușor Dan. Rog instituțiile statului sa verifice tot ce au făcut Ludovic Orban și Plicușor Ban.  Am vorbit cu Ludovic Orban, el a vorbit puțin mai domol si a spus: Florine, au fost doar declaratii politice. Eu nu am facut politic de vârf pana în momentul de fata, eu am fost simplu membru de partid. Când mi-a oferit funcție de conducere, am refuzat. Mi-am propus ca după aceasta seara, dacă voi castiga inca un mandat sa fac politica. Nu ma mai sperii de absolut nimic! Nu mai îmi este teama de absolut nimic, dar de nimic, pentru ca am vazut ca cei mai puternici politicieni din România sunt femeile! Jos pălăria pentru femei! Niciodată nu am avut aere de atotștiutor! Nu este feuda lui Pandele Voluntariul, dar nu mai pot sta liniștit cand se ridica acest monstru care este USR PLUS. Știți ce se va întâmpla? Vor conduce prin delatiune, prin minciună! Asa cum a fost acest individ Plicusor Ban! Daca castiga acest Plicusor Ban este distrugerea Bucureștiului (…) Cei care au administrat ministerele nu au făcut altceva sa ii pună piedici! Cea mai puternica femeie pe care am întâlnit-o în viata mea este Gabriela Firea! Anul trecut i-am zis: Te rog, te rog, da-ti demisia, Gabi, ca te executa ăștia!”, a declarat Florentin Pandele, la România TV, după anunțul primului exit poll.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă