Floarea pe care nu trebuie să o ai niciodată în casă. Aduce mult ghinion, nu mai face această greșeală

2 luni in urmă 81

Florile sunt un mod grozav de a îți decora casa. Plantele ajută la purificarea aerului dintr-o locuință și dau un aer confortabil unei încăperi. În plus, oferă și un plus de culoare.

Orice living arată mult mai bine dacă există flori în vază sau plante în încăpere. Totuși, există o floare pe care ar trebui să nu o ții niciodată în casă, pentru că aduce ghinion.

Degeaba îți umpli casa cu talismane norocoase și îți aranjezi patul în stil feng shui, dacă ai această floare în casă. Este de rău augur și se spune că aduce moartea.

Este vorba despre garoafe, care sunt văzute ca florile pe care adesea oamenii le duc morților. Aceste flori nu ar trebui ținute niciodată în casă, pentru că aduc ghinion.

În special este vorba despre garoafe roșii. Dacă totuși vrei să ții în casă un buchet de garoafe, ar fi bine să optezi pentru alte culori, fie albe sau galbene ori portocalii sau roz.

Pe lângă asta, garoafele sunt flori asociate morții. Ele se duc la înmormântări în număr par. Optează pentru alte plante, cum ar fi mușcata, ficusul sau orice alte flori care se pot ține în vază, precum margarete, trandafiri sau lalelele, în funcție de sezon.

Ce să nu ții în casă

Totodată, nu ar trebui să ții în casă lucruri stricate, pentru că ele aduc ghinion. Se spune că dacă acasă un ceas care nu merge, el îți va arăta ora la care mori sau timpul va sta pe loc și persoana care locuiește în acea casă nu va reuși să evolueze pe niciun plan.

Nici măturile nu ar trebui ținute în casă, mai ales dacă sunt vechi. se pare că acest obiect aduce ghinion, mai ales dacă vorbim despre o mătură ponosită.

Alege să arunci orice obiect vechi, fie că sunt haine pe care nu le mai folosești sau care sunt atât de vechi încât nu le mai poți îmbrăca, fie că sunt obiecte care nu îți folosesc la nimic și doar adună praful.

În schimb, interesează-te despre lucrurile și florile care îți aduc noroc și prosperitate în casă. Citește despre legile feng shui de a îți decora casa și de a îți aranja mobilierul, astfel încât să îți creezi în locuință energii pozitive și vibrații înalte.

The post Floarea pe care nu trebuie să o ai niciodată în casă. Aduce mult ghinion, nu mai face această greșeală appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă