Flavius Stoican rămâne ferm pe poziții: ”Pot veni Guardiola și Mourinho, facem poze cu ei”. Promovarea, obiectiv declarat

1 lună in urmă 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

La finalul meciului, Flavius Stoican, antrenorul gorjenilor, cel care, timp de câteva ore, a fost demis de la echipă, a transmis că, deși mai există șanse să piardă locul de play-off, nici nu concepe ratarea acestui obiectiv. De asemenea, fostul tehnician de la Dinamo a reiterat că nu ia în calcul să plece de la echipă.

Flavius Stoican, spectacol la interviu după remiza cu Csikszereda

Cum să pierdem locul de play-off? Nu există să pierdem, eu vreau să fiu pe primul loc. Ce dezamăgiri? Nu există dezamăgiri.

Toată lumea vorbește, pot veni Guardiola, Mourinho, să vină, eu îi aștept aici, facem poze, dar eu stau cu băieții mei”, a declarat Flavius Stoican, după meci.

Flavius Stoican a transmis că formația sa nu va face doar act de prezență în play-off, obiectivul fiind promovarea în Liga 1.

Eu voi rămâne aici cât mai mult, dacă intrăm în Liga 1, mai mult. E clar că Liga 1 e obiectivul, ne ducem în play-off să o lălăim pe acolo? Nu, mergem să jucăm fotbal, să ne batem cu toți”, a spus antrenorul.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care în ultima rundă va juca împotriva celor de la Dunărea Călărași, are, cu 18 partide disputate, 32 de puncte și un avans de două lungimi în fața formațiilor de pe locurile șapte și opt, primele de play-out, CS Mioveni și Rapid.

Etichete: flavius stoican , play-off liga 2 , viitorul pandurii targu jiu , viitorul pandurii târgu jiu - csikzereda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă