Flavius Stoican, primele concluzii după înfrângerea cu Mioveni: „Jucătorii au circumstanțe, dar sunt convins de ceva”

3 zile in urmă 12

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, 16:41 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 16:42

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, și-a început anul cu o înfrângere. Roș-albii au pierdut amicalul de la Buftea cu CS Mioveni, scor 0-2.

Penultimii în Liga 1, „câinii” par să nu-și revină nici în noul an. După o prestație palidă, Dinamo a pierdut destul de clar testul cu CS Mioveni, alimentând și mai mult temerile fanilor privind retrogrdarea. Cu toate acestea, Flavius Stoican continuă să etaleze optimismul pe care l-a afișat încă din momentul în care a fost instalat la echipă.

 „E la spital, are ochiul umflat”

DINAMO - CS MIOVENI 0-2

Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Flavius Stoican: „Fiecare dintre noi trebuie să analizeze”

„Mă deranjează și când pierd meciuri amicale, dar jucătorii au circumstanțe. Fiecare dintre noi trebuie să se analizeze. Sunt convins că o vom scoate la capăt. Știu că timpul este scurt, suntem contratimp, acum nu ne lamentăm că e timpul scurt”, a declarat Flavius Stoican, conform Telekom Sport. 

Flavius Stoican: „Filip e blocat pshihic!”

Tehnicianul a făcut precizări și pe marginea situației lui Steliano Filip, fotbalistul care vrea cu orice preț să plece de la Dinamo: 

„Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a spus Stoican, potrivit sursei citate. 

Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei.

Flavius Stoican, despre „subiectul Plamen Iliev”

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

În următorul amical, Dinamo va evolua la Ovidiu, sâmbătă 15 ianuarie (ora 18:00), împotriva Farului Constanța, în direct la Pro X.

VIDEO Cum crede Dragomir că se poate salva Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

FOTO EXCLUSIV Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican » Ce echipă a folosit antrenorul

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț înfricoșător pentru români. Halucinant ce se întâmplă: 'Confirmarea oficială'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă