Flavius Stoican, „ofensiv” după despărțirea de FC U Craiova: „Nu mă schimbă nimeni și nimic!” Dezvăluiri despre Adrian Mititelu jr

1 lună in urmă 24

Flavius Stoican se ține tare și după despărțirea de FC U Craiova! Fostul fundaș anunță că nu va renunța la principii sub nicio formă.

Tehnicianul susține că a fost o „colaborare corectă” în Bănie și a remarcat felul în care s-a comportat Adrian Mititelu jr, după ce tatăl său a luat decizia să schimbe antrenorul.

Leo Grozavu, antrenorul român în vârstă de 54 de ani, ultima dată la Sepsi Sfântu Gheorghe, este prima opțiune a lui Adrian Mititelu pentru postul de antrenor al lui FC U Craiova.

Prima reacție a lui Flavius Stoican, după despărțirea de FC U Craiova: „M-a impresionat!”

Flavius Stoican a ținut să-i mulțumească lui Adrian Mititelu pentru oportunitatea pe care a avut-o și a mărturisit de ce l-a impresionat fiul patronului oltenilor.

„I-am mulțumit lui Mititelu pentru că mi-a dat șansa să antrenez echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Nu îmi place să jignesc. Apoi aș regreta, chiar dacă lucrurile nu îmi convin. Am avut o colaborare corectă și m-am simțit apreciat de toți oamenii din club, de cei care au stat lângă mine.

Apreciez atitudinea lui Adrian Mititelu Junior, care deși nu am fost prima lui opțiune de antrenor, a fost corect și gestul său de la final m-a impresionat. Adică nu a fost prezent la semnarea actelor rezilierii, nu a fost de acord cu aceasta”, a spus Flavius Stoican, conform GSP.

„Am dialogat, am ascultat opinii, dar deciziile le-am luat eu! Nu mă schimbă nimeni și nimic în meseria asta. Am avut contract pe un an cu diferite clauze, dar nu am ținut de ele. Am salutat și am plecat. Sunt dezamăgit pentru că toți oamenii care țin la această echipă au început să spere. Simțeam că atunci când se trage linie, rămân și fapte, nu doar vorbe. Îmi doresc ca suporterii să nu își piardă speranța în această echipă atât de iubită. Le mulțumesc jucătorilor și le urez baftă”, a mai punctat tehnicianul.

The post Flavius Stoican, „ofensiv” după despărțirea de FC U Craiova: „Nu mă schimbă nimeni și nimic!” Dezvăluiri despre Adrian Mititelu jr appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă