Flavius Stoican n-are milă de Dinamo. „Acolo e nesimțire! Nu pricep ce a avut în cap Cortacero!”

1 lună in urmă 1

Flavius Stoican a vorbit despre situația în care se află Dinamo, iar fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” nu are milă de gruparea „câinilor”.

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a comentat în legătură cu o posibilă întâlnire cu Dinamo în Cupa României și recunoaște că își dorește să îi elimine pe „câini”.

Mai mult, Flavius Stoican este de părere că fotbaliștii de la Dinamo trăiesc din mila suporterilor, iar Gane nu este vinovat pentru rezultatele din „Groapă”, deoarece nu are cum să îi motiveze pe jucătorii săi.

Flavius Stoican n-are milă de Dinamo

„La Dinamo e vorba proverbului: «Peștele de la cap se împute!». Jucătorii au tras cât au putut. Dar când vezi că suflă vântul prin birouri, prin conturi, iar cei ce au venit au făcut-o doar că să fure… Eu nu vreau să joc neapărat cu Dinamo în semifinalele Cupei, că ar fi slabă, cum o vrea Dumnezeu! Dacă vom juca, vreau să o elimin. Oricum, Craiova are prima șansă la trofeu, ca echipă, club, ca tot. Dinamo? Definiția haosului. Jucătorii trăiesc din mila suporterilor. Însă dacă fanii nu vor mai putea? Oricât de caritabili ar fi acum. Nu e vina lui Gane, cum să-i motiveze? Jucătorii vin triști la antrenamente, orice ar spune ei în public. Așa e când nu ai bani”, a mai spus Stoican pentru GSP.ro.

„Fii atent: aveam un fotbalist afrian la Zimbru Chișinău, Kalu, eram cu echipa pe primul loc, el era mereu posomorât. «Calule, ce ai, tată?». «Mister, eu pentru ăștia joc», și-mi arăta apărătorile cu chipurile copiilor. Avea lacrimi în ochi. Noi eram pe locul 1, dar nu luasem niciunul niciun ban două-trei luni. Eu eram cu atmosfera. «Fratele meu, hai să strângem rândurile, dacă nu dau ăștia banii în două săptămâni, poți să faci ce vrei, te las să pleci, sănătate, drum bun!». Ce-a urmat? Nu ne-au dat niciun ban și-am plecat toți. 

La Dinamo, din păcate, e nesimțire. Citeam amuzat că spuneau jucătorii, antrenorii: «Vineri nu mai există pentru noi». Totul până la bani. Banii nu sunt primordiali, dar sunt necesari. Păi, dacă ăla, cum îl cheamă, Cortacero, nu a băgat un leu, ce mai e de zis? Măcar să lase clubul DDB-ului, să lase ălora care mișcă ceva!”, a mai spus Stoican.

Flavius Stoican îl taxează pe Pablo Cortacero

„Eu nu pricep ce-a avut în cap Cortacero ăla. Nu avea de-o chiftea în buzunar și s-a trezit el că vrea să fie patron la Dinamo! Și vrea să se întoarcă?! Bravo suporterilor pentru ceea ce fac! În alte vremuri, Cortacero era alergat până la graniță”, a mai spus fostul antrenor de la Dinamo.

The post Flavius Stoican n-are milă de Dinamo. „Acolo e nesimțire! Nu pricep ce a avut în cap Cortacero!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă