Flavius Stoican, mesaj pentru suporterii lui Dinamo după ce a fost contestat: „Sunt convins că o să își schimbe părerea!”

3 săptămâni in urmă 26

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre dezamăgirea suporterilor și s-a arătat convins că va reuși să le schimbe părerea.

În cursul zilei de marți, Dinamo a anunțat demiterea lui Mircea Rednic și numirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor principal, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook.

„Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, imediat după înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican.

Flavius Stoican, mesaj pentru suporterii lui Dinamo după ce a fost contestat

La două zile după numirea lui Flavius Stoican, Peluza Cătălin Hîldan a avut o nouă reacție, de această dată mult mai dură și adresată direct noului antrenor.

„Ești cel mai prost, Flavius Stoican!”, au transmis cei din PCH și au șters ulterior postarea de pe Facebook.

Flavius Stoican a dat de înțeles că înțelege dezamăgirea suporterilor dinamoviști și a asigurat că aceștia își vor schimba părerea după ce îi vor vedea pe fotbaliști jucând în noul său mandat la Dinamo. Antrenorul promite să le redea jucătorilor plăcerea de a juca fotbal și de a merge la antrenamente.

„Nu cred în totalitate că oamenii o să își schimbe opinia doar pentru că vorbesc eu. Oamenii își doreau foarte tare și au fost dezamăgiți. Și acum vin eu și zic că o să fac și o să dreg. Din cauza situației actuale nu mai au încredere. Din ceea ce vom face pe teren, sunt convins că oamenii o să își schimbe părerea”, a spus Flavius Stoican, la Digi Sport.

„Am crezut că e o glumă de sărbători… Am zis: «Domne, e o glumă de sărbători?!». Ştiam că Mircea voia să facă schimbări, le anunţase deja, deci nu mă aşteptam. Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, a terminat un campionat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit…” – Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo

The post Flavius Stoican, mesaj pentru suporterii lui Dinamo după ce a fost contestat: „Sunt convins că o să își schimbe părerea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă