Flavius Stoican, exuberant: „Poate să vină Guardiola, Mourinho, eu sunt aici cu voinicii mei! Mergem până în pânzele albe”

1 lună in urmă 2

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021, 23:41

Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Csikszereda au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2. Flavius Stoican (44 de ani), antrenorul gorjenilor, e sigur că ajunge în play-off.

Rezultatele complete ale etapei #20 din Liga 2

Viitorul Pandurii Tg. Jiu este liderul surprinzător din Liga 2. Pentru calificarea matematică în play-off, formația lui Stoican mai are nevoie de un singur punct, în deplasarea de la Călărași.

Flavius Stoican, exuberant: „Cum să pierdem locul de play-off?”

„Am întâlnit o echipă bună azi. Chiar nu știu de ce nu se află în primele 6. Nici n-am făcut calcule. Noi mergem să câștigăm tot, să jucăm fotbal. Cum să pierdem locul de play-off? Nu există să pierdem, eu vreau să fiu pe primul loc. Ce dezamăgiri? Nu există dezamăgiri.

Vine Pep Guardiola, Mourinho, poate să vină oricine (n.r. pe banca Viitorului). Eu sunt aici cu băieții mei. Merg cu voinicii mei până în pânzele albe. Dacă intrăm în Liga 1, stăm și mai mult împreună. Ce, mergem să o lălăim în play-off? Mergem să jucăm fotbal”, a declarat Flavius Stoican, la Look Sport+. 

Clasament Liga 2:

Programul ultimei etape din Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Fanii au câștigat războiul! Antrenorul și-a dat demisia cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

Mihai Iosif, despre revenirea miraculoasă a Rapidului: „Mai contează? Dumneavoastră vă place?”

Playtech: Anamaria Prodan TAIE în carne vie. Impresara l-a eliminat, fără să mai stea la discuții


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă