Flavius Stoican: ”Am refuzat un salariu de 10 ori mai mare ca să rămân la Dinamo. Mă întreba dacă sunt sănătos la cap!”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul a oferit, spre exemplu, și o ofertă pe care a refuzat-o pe vremea în care activa la Dinamo.

De unde era oferta cu ”salariu de 10 ori mai mare” pe care a refuzat-o Flavius Stoican, când era la Dinamo

”Îmi amintesc, cu Dinamo a mers atât de bine, încât am avut discuții să plec în Arabia Saudită. Vasile Turcu, Dumnezeu să-l ierte, mă întreba dacă sunt sănătos la cap.

Am refuzat un salariu de 10 ori mai mare. Dacă plecasem la drum, nu puteam renunța. Să plec în timpul campionatului e cea mai mare greșeală. Să preiei pe cineva la jumătatea sezonului îți iese numai cu șansă mare.

Am avut oferta de 30.000 de dolari pe lună. Și prietenii îmi spuneau că nu sunt sănătos la cap!”, a dezvăluit Flavius Stoican.

”Mi-au dat speranțe că mă pot bate cu Steaua, super echipa!”

Stoican a spus și ce l-a determinat să dea cu piciorul unei oferte extraordinare din puncte de vedere financiar: ”Clubul mi-a dat speranțe că mă pot bate cu Steaua de atunci, a lui Reghecampf, super echipa (n.r. - cea din mandatul lui Laurențiu Reghecampf).

Visam să dominăm Steaua, visam, nu mă interesau banii. Apoi, clubul a intrat în insolvență. Vă dați seama ce a fost în sufletul meu!”.

Legat de situația de acum de la Dinamo, club care se chinuie pentru a face rost de bani pentru licență, Stoican a replicat:

”Nu mă așteptam la Dinamo să ajungă în halul acesta! La Dinamo, situația e gravă. Să ajungă oamenii să pună mâna de la mâna pentru a ține un club de talia lui Dinamo… refuz să înțeleg.

Oameni potenți financiar să nu vină sau să vină la club unii fără un leu, penibil. Nu contează numele, dar să iei un brand, Dinamo, și să-l lași așa e strigător la cer.

Să te duci să cumperi acțiuni și tu să nu ai o chiflă în burtă, apoi să dai bir cu fugiții, inadmisibil”, a mai spus Stoican, la Radio Gold FM.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă