Flavia Groșan îi ia apărarea lui George Simion: Oricât ai face tot nu este de ajuns. Așa ajungi la blazare și lehamite

2 săptămâni in urmă 12

Flavia Groșan îi ia apărarea lui George Simion. Mai mult decât atât, aceasta spune că în momentul în care începe să ți se reproșeze lucruri nu îți mai vine să faci nimic.

Flavia Groșan îi ia apărarea lui George Simion: Oricât ai face tot nu este de ajuns. Așa ajungi la blazare și lehamite

”Tânăr, cu șarm, acest George Simion, cu o trupa foarte deșteapta in jur, inițiază demiterea guvernului, salveaza porcul din bătătura, opresc greenpassul. își donează indemnizația din parlament si multe altele.

Si acum, la un post de televiziune i se reproșează ca nu a salvat facturile la gaze si electrică. Iar eu constat ca oricat ai face tot nu este de ajuns. Si uite așa ajungi la blazare si lehamite. Nu ți mai pasa.

PS Una i sa fii populist si alta i sa fii popular.”, a zis Flavia Groșan.

Medicul Flavia Groșan, hărţuită şi ameninţată în mediul online: „Sunt turbaţi. Mă supraveghează pas cu pas”

Medicul pneumolog Flavia Groşan a devenit cunoscută după ce a afirmat că ar fi vindecat peste 1000 de pacienţi infectaţi cu COVID după o schemă de tratament proprie. De atunci, a strâns în jurul ei numeroşi susţinători, dar la fel de mulţi detractori.

Recent, doctoriţa le-a transmis un mesaj contestatarilor săi în care dă asigurări că nu se sperie şi că va continua să-şi facă treaba ca şi până acum.

„Recunosc, timp de 2 ani m-aţi protejat sau m-am protejat de furia unora. La ce luptă am dus cu prietenul meu Covid, aveam nevoie de un confort psihic să pot gândi logic. Ei, dar astăzi am dat peste un grup de opozanți. Eu nu știam nimic despre ei, dar ei știau totul despre mine. Ferească Dumnezeu, ce blăstămații, ce acuze, câta ura. Acum sunt turbați că după 2 luni de pauză, reîncepem online ul. Mă supraveghează pas cu pas.

Calm, băieți, ce am eu în cap nu prea poate să-mi ia nimeni. Faceți voi mai academic decât mine. Amin”, a fost mesajul medicului Flavia Groșan, postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă