Flavia Groșan explică motivul pentru care fetițele Danei Budeanu au anticorpi Covid-19 chiar dacă nu au făcut boala. Răspunsul este halucinant

3 săptămâni in urmă 1

Dana Budeanu a vorbit despre o situație ciudată petrecută în familia ei, după ce fetițele sale au fpst găsite cu anticorpi, deși nu au fost infectate niciodată cu Covid-19. În urma dezvăluirii sale, medicul Flavia Groșan a explicat fenomenul, subliniind faptul că în multe familii există această situație.

„Eu fac totul împreună cu fetițele mele”

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la „Sinteza Zilei”, despre evenimentele ciudate petrecute în familia. Aceasta s-a arătat extrem de nedumerită cu privire la faptul că fetele sale au anticorpi specifici infecției cu Covid-19, în ciuda faptului că nu au avut simptome nici măcare o zi, iar alte persoane din casă nu au fost infectate și nici nu au anticorpi.

Cunoscuta creatoare de modă afirmă că în toată această perioadă, ea a stat alături de fiicele sale, fără nicio barieră, iar cu toate astea, ea nu s-a infectat, pe semne că nu există o regulă de transmitere de la copii la adulți.

„Fetițele mele nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a spus Dana Budeanu.

Medicul pneumolog, Flavia Groșan, a intervenit pentru a oferi explicații în acest sens. În mod absolut surprinzător, aceste cazuri sunt des întâlnite în cadrul familiilor, astfel că doar una, două persoane sunt testate pozitiv, iar ceilalți membru ai familiei nu contactează virusul, în ciuda faptului că nu se feresc.

Medicul din Oradea susține și ipoteza în care fetițele Danei Budeanu ar fi putu face o formă extrem de ușoară, astfel încât, simptomele nici nu au existat.

„Copiii fac de regulă forme simple, ușoare. Am întâlnit mereu cazuri mama pozitivă, soț, ginere, fată negativ. Le întâlnesc frecvent”, a spus medicul Flavia Groşan.

The post Flavia Groșan explică motivul pentru care fetițele Danei Budeanu au anticorpi Covid-19 chiar dacă nu au făcut boala. Răspunsul este halucinant appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă