FK Csikszereda acuză Steaua și suporterii ei. Ministerul Apărării, ironizat și el. ”Am participat la o recepție care amintește de cea mai întunecată perioadă a pseudo-democrației românești.” Harghitenii cer sprijinul UDMR: ”Au încercat intimidarea echipei și a întregii comunități maghiare din România”

2 luni in urmă 22

FK Csikszereda a plecat învinsă miercuri seară din Ghencea, acolo unde echipa din Secuime pornea favorită în fața nou-promovatei în Liga 2 Steaua. Băieții lui Valentin Suciu, care în sezonul trecut au ajuns până în play-off-ul de promovare în Liga 1, au pierdut cu 0-1 după un gol primit în minutul 79, într-un moment în care controlau jocul.

Echipa harghiteană a fost prima adversară a celui mai titrat club din România în meciul oficial de inaugurare a noului stadion din Ghencea, a asistat la spectacolul vizual și auditiv creat de Peluza Sud, însă, mai apoi, a doua zi, a lansat acuze în toate direcțiile și cere pedepsirea drastică a Stelei și a suporterilor ei.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post FK Csikszereda acuză Steaua și suporterii ei. Ministerul Apărării, ironizat și el. ”Am participat la o recepție care amintește de cea mai întunecată perioadă a pseudo-democrației românești.” Harghitenii cer sprijinul UDMR: ”Au încercat intimidarea echipei și a întregii comunități maghiare din România” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă