Fiul unui milionar din Marea Britanie, găsit mort în Tamisa, cu mâinile legate

1 lună in urmă 25


Alexander Stern, fiul milionarului Ronald Stern, a murit la vârsta de 36 de ani. Tânărul a fost găsit fără viață în râul Tamisa, de un canotor, informează BBC.


Cu o săptămână înainte de producerea tragediei, tânărul i-a spus mamei sale că se gândește să se sinucidă.


Alexander Stern avea mâinile legate de o valiză care conținea o cărămidă grea și mai multe lanțuri. Autoritățile au anunțat că în acest caz a fost vorba de o sinucidere.


Alexander Stern, care locuia în Londra, suferea de tulburări mintale și se lupta, de mai mulți ani, cu consumul de droguri, potrivit unei declarații a mamei sale, Susan Stern.


Diagnosticat cu ADHD, tânărului i s-au prescris medicamente pentru anxietate și pentru depresie. Cu toate acestea, sănătatea sa mintală a fluctuat și, de-a lungul mai multor ani, fie că a locuit în Marea Britanie sau în străinătate, el nu a reușit „să găsească stabilitate pe termen lung”.


Ultima oară, Alexander Stern a fost văzut pe 11 ianuarie 2019, în pub-ul Bull Inn din Sonning. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere îndreptându-se spre Sonning Bridge, având o valiză voluminoasă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit pe 4 aprilie.


Foto: BBC / Arhiva familiei SternCiteşte Articolul Întreg pe Sursă