Fiul lui Ștefan Bănică, despre cariera sa. Radu calcă pe urmele tatălui său: „Nu m-aș vedea la birou, sincer”

3 zile in urmă 54

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a moștenit talentul tatălui său și iubește scena. Radu Ștefan Bănică este atras de actorie și muzică, iar în curând va avea premiera unui musical.

Băiatul cântărețului are planuri mari cu cariera sa. Radu Ștefan Bănică și-a deschis recent o cafenea, unde este ajutat de mama lui, însă actoria și muzica rămân pe primul loc pentru el.

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul, potrivit Spynews.

Dacă nu ar fi fost atras de lumea artistică, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ar fi studiat medicina sau ar fi dat la Drept. „Mie mereu mi-a plăcut și încă îmi place medicina. Aș fi dat la medicină și la drept, la fel. Îmi place tot ce implică oameni, nu m-aș vedea la birou, sincer”, a continuat el.

stefan-banica-si-radu-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Anul următor este plin de evenimente importante pentru el și va fi extrem de aglomerat cu programul. Fiul lui Ștefan Bănică va avea un musical, dar va avea și examenul de licență.

„Urmează în decembrie să am premieră la un musical, apoi tot în toamnă un musical. Primul va fi la Operetă, al doilea la Opera Națională și o piesă, un spectacol la Teatrul Național, așa că avem un an plin de spectacole. Am și licența și voi fi în sfârșit în circuit!”, a mai mărturisit Radu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă