Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare

3 săptămâni in urmă 19

Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare. Incidentul s-a petrecut pe 19 aprilie, în Braşov.

Ştefan Mureşan este fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan. Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după a făcut ravagii într-o parcare din Braşov, lovind 12 maşini.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier. (…) Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Braşov.

Tânărul s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi fost şi drogat. Mai mult acesta ar fi avut şi permisul suspendat.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, au precizat, în 15 aprilie, reprezentanţii IPJ Braşov.

Conform unor surse, ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru imobilizarea bărbatului, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. În momentul în care a fost dus la spital, Adrien Stephane Mureșan a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.

Ștefan Mureșan a fost transportat la un Spital de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal.

Citeşte şi Un şofer drogat şi cu permisul suspendat a distrus 12 maşini. Scene şocante într-o parcare din Braşov

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă