Fiul lui Marius Șumudică, la cafenea cu „racheta” galbenă de o sută de mii de euro | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

5 zile in urmă 18

Marius Șumudică se află în Turcia, acolo unde a semnat cu Yeni Malatyaspor, dar familia sa a rămas în București. Zilele trecute, fiul său, Marius Ștefan, a atras multe priviri atunci când a coborât de la bordul unui Audi R8, de culoare galbenă. Limuzina costă de la 100.000 de euro și e o adevărată „rachetă”: atinge 100 km/h în 3.5 secunde.

Șumudică junior a fost observat la ca o cafenea din zona centrală a orașului, localul respectiv fiind recunoscut pentru băuturile și deserturile cu specific oriental.

În trecut, juniorul a lucrat alături de tatăl său la Gaziantep, dar pentru că nu avea un contract înregistrat la federație a fost suspendat și amendat.

Fiul lui Marius Șumudică, la cafenea cu „racheta” galbenă de o sută de mii de euro

Acum, Șumudică junior e cel care are grijă de familie, după ce Șumi a stat o perioadă acasă, după îndepărtarea cu scandal de la CFR Cluj și până când a semnat noul contract cu Malatyaspor.

Marius, care a jucat în trecut fotbal la Sportul Studențesc, nu a petrecut mult timp la cafenea. A mai avut câteva drumuri scurte prin Capitală, după care a plecat spre domiciliul din Ilfov.

Șumudică senior a povestit la ProSport Live cum și-a cunoscut soția și cât de mult o iubește. „M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce.

La un moment dat, am primit vestea că mă dă Sportul împrumut la Corvinul Hunedoara. Ea, foarte pornită, era la facultate, însă mă iubea: «Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara».

Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”.

Acum, din câte se pare, Șumudică e nevoit să-și „repare” imaginea în Turcia. Deși declară că e foarte iubit de către fanii fotbalului din „Țara Semilunei” și că aici e a doua sa casă, un fost colaborator susține că în realitatea el insultă țara respectivă. De altfel, Radu Banciu, jurnalist cunoscut pentru replicile acide, comenta: „Știi ce o să spună translatorul lui de limbă malgașă? «Mi-a mâncat lemurianul la supă»”.

 

 

The post Fiul lui Marius Șumudică, la cafenea cu „racheta” galbenă de o sută de mii de euro | FOTO & VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă