Fiul lui Ilie Dumitrescu a picat într-o capcană incredibilă! Sică i-a dezvăluit iubitei că vinde cocaină și acum riscă închisoarea

1 lună in urmă 3

Ilie Dumitrescu trece prin momente grele, după ce fiul fostului mare fotbalist, Sică Dumitrescu, riscă să ajungă la închisoare, într-un scandal legat de traficul de droguri. Scenariul prin care Sică a fost prins în flagrant pare desprins dintr-un adevărat film și a fost aflat de colegii de la Gândul.

Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire, care a aflat cu ce se ocupă Sică, după ce a reușit să pătrundă în anturajul acestuia.

Fostul atacant al echipei de juniori Viitorul Constanța care s-a pregătit și cu Dinamo 2, Sică Dumitrescu, fiul fostului mare internațional român, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic intern de droguri de mare risc.

Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă și acum riscă închisoarea

„Sică s-a îndrăgostit atât de tare de polițista sub acoperire, încât – după un oarecare interval de timp – nu a mai cenzurat nici măcar informațiile compromițătoare legate de traficul de droguri. La început, i-a dezvăluit ”iubitei” că se ocupă cu o astfel de ”afacere”, iar ulterior a pornit de la premisa că împreună vor alcătui o echipă imbatabilă, iar ”afacerea” va fi una comună”, scriu colegii de la Gândul.

Discuțiile cu polițista sunt acum la dosarul întocmit împotriva lui Sică Dumitrescu, care poate primi între 5 și 12 ani de închisoare.

„Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează cei de la DIICOT.

Dosarul a fost înaintat către Tribunalul București, iar momentul în care Sică Dumitrescu a fost prins vânzând cocaină a avut loc pe 18 ianuarie 2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei. Fiul lui Ilie Dumitrescu încasa 1.350 de lei pentru o cantitate de cocaină.

The post Fiul lui Ilie Dumitrescu a picat într-o capcană incredibilă! Sică i-a dezvăluit iubitei că vinde cocaină și acum riscă închisoarea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă